НАЧАЛО Алткойни

Цените на тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

септември 14, 2023 6:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените на тези два алткойна скочиха след листинг на Coinbase

След неочакваното листване от страна на известната американска борса за криптовалути Coinbase на два алткойна, те отбелязаха значителен ръст.

Coinbase наскоро разкри, че ще добави базирания на блокчейн проект за вериги за доставки VeChain (VET) и свързания с него токен VeThor (VTHO) към списъка си с търгуеми активи.

VET отбеляза забележителен ръст, като се повиши от най-ниската си стойност от $0.0146 в понеделник до връхната стойност от $0.01676 към момента на писане на статията, отбелязвайки 8% ръст на седмичната графика

VeThor също демонстрира голямо рали, изкачвайки се от най-ниската стойност от $0.000857 в понеделник до върха от $0.00115 в сряда, което отразява впечатляващо увеличение от 45%, имайки предвид, че към момента на писане на статията токенът се оценява на около $0.001485,

Платформата на VeChain използва блокчейн технология за ефективно управление на веригите за доставки, което позволява проследяване на продуктите и предотвратяване на фалшифицирането им. Мрежата функционира на базата на консенсусен механизъм “Доказателство за автентичност” (PoA).

VeChain може да се похвали със стратегически партньорства с големи корпорации, сред които Walmart China, BMW и Sam’s Club.

Проектът използва два токена: VET служи като токен за комунални услуги, а VTHO – като токен за плащания и стимули.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Един алткойн може скоро да надмине Етериум според крипто анализатор

Крипто инвеститорът и рисков капиталист Крис Бърниске предположи, че Solana (SOL) скоро може да надмине Етериум (ETH) в нова тренд формация.

октомври 2, 2023 21:00 1 мин. четене

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.