НАЧАЛО Прессъобщения

Цените Ethereum и Bitcoin са волатилни в последно време, но обещанията за 100x печалби от Raboo може да ви донесат печалби

08.06.2024 11:42 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цените Ethereum и Bitcoin са волатилни в последно време, но обещанията за 100x печалби от Raboo може да ви донесат печалби

В момента инвеститорите са завладени от пазара на криптовалути, тъй като водещи монети Ethereum и Bitcoin показват значителни ценови движения, предизвикани от нарастващия интерес към борсово търгуваните фондове (ETF).

Също така, те проявяват забележителен интерес към предпродажбата на меме монетата Raboo (RABT), тъй като тя демонстрира своя силен бичи потенциал, който може да е в състояние да генерира възвръщаемост до 100Х.

Търсенето на Ethereum се засилва: Цената се покачи в очакване на старта на ETF

Ethereum е топ алткойн, популярен с фокуса си върху децентрализираните приложения (DApps), децентрализираните финанси (DeFi) и децентрализираните автономни организации (DAOs). През последният един месец CoinMarketCap проследи забележителен ръст на родния токен ETH, който се повиши с 23%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите обясняват този скок на ETH с неотдавнашното решение на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на 22 май, което представляваше одобрението на първия набор от заявления за спот ETF (борсово търгувани фондове) за Етериум. След одобрението се наблюдава значително увеличение на инвестициите в тези продукти, базирани на ETH. Въпреки че тези новоодобрени ETF все още не са пуснати на пазара, увеличението на инвестициите предполага нарастващо търсене на Ethereum сред инвеститорите.

Fidelity и BlackRock са водещи спот BTC ETF, докато Bitcoin стигна над $71,000 и отново спадна

Bitcoin продължава да демонстрира пазарна волатилност, тъй като токенът до вчера се търгуваше над границата от $71,000, според CoinMarketCap, но днес отново се върна към $69,000. Един от факторите, които движат BTC нагоре, са големите натрупвания в американските спот БТЦ борсово търгувани фондове (ETF), които са финансови продукти, предоставящи на инвеститорите експозиция за движението на цените на BTC, без реално да ги притежават.

През юни, общият нетен приток на средства в Биткойн ETF според съобщенията е достигнал над $888 милиона. Този нетен приток беше значително стимулиран от Bitcoin ETF на първо място като FBTC на Fidelity, който регистрира около $378.7 милиона приток, следван от IBIT на BlackRock, който регистрира $274.4 милиона приток. 21 Shares/Ark и GBTC на Grayscale също регистрираха значителни притоци на стойност съответно $138 милиона. и $28 милиона. Благодарение на този рязък приток много инвеститори остават оптимисти, че BTC ще продължи да се покачва.

Raboo: 100Х потенциал на токена за предварителна продажба има за цел да революционизира меметата с помощта на изкуствен интелект

Опитните инвеститори, които винаги са нащрек за следващата голяма възможност, която може да донесе експоненциална възвръщаемост, може би са я открили в Raboo (RABT), новата монета в етап на предварителна продажба, която има за цел да се утвърди в индустрията с уникално предложение за стойност и невероятни функции. Като токен със 100Х потенциал, инвеститорите масово купуват монетата, вярвайки, че това е убедителна възможност, която може да предостави печалби.

Raboo разполага с екосистема, която работи с общо предлагане на 1.8 милиарда RABT токена, като 63% от това предлагане е налично в предварителната му продажба, така че многобройните инвеститори могат да се включат в интригуващия проект отрано. Тези токени от предварителната продажба могат да бъдат закупени в момента на ниската цена от $0.0048, което дава възможност на начинаещите криптовалутни инвеститори и на инвеститорите с нисък капитал да участват в потенциалните ралита на мемори монетата.

Освен обещаващото рали, друга причина, поради която инвеститорите смятат Raboo за една от най-интересните криптовалути за покупка, се дължи на нейната вълнуваща функция, която позволява на Raboo да създава и възпроизвежда висококачествени мемета с помощта на усъвършенствани AI алгоритми. Тези мемета не само забавляват общността му, но и привличат по-широка аудитория, стимулирайки по-нататъшното му приемане и растеж.

Заключение

Докато водещите криптовалути като Ethereum и Bitcoin са свидетели на значителни ценови движения, предизвикани от скока на инвестициите в съответните им борсово търгувани фондове (ETF), светлината на прожекторите е насочена и към обещаващата меме монета, наречена Raboo.

Със своя 100Х потенциал Raboo привлича вниманието на умелите инвеститори, които търсят следващата голяма възможност за генериране на възвръщаемост. Нещо повече, с текущото си предпродажбено предлагане на $RABT на скромна цена и способността си да създава мемета с помощта на усъвършенстван изкуствен интелект, предпродажбената монета вероятно ще бъде един от най-желаните токени тази година.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.