НАЧАЛО Прессъобщения

Цената на XRP се покачва с 10%, след като SEC отхвърли иска срещу директорите на Ripple

октомври 25, 2023 16:50 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP се покачва с 10%, след като SEC отхвърли иска срещу директорите на Ripple

При значителен развой на събитията Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) оттегли обвиненията си срещу изпълнителните директори на Ripple (XRP) Брад Гарлингхаус и Крис Ларсен.

Това развитие на събитията предизвика 10% скок в цената на Ripple (XRP), една от най-известните криптовалути на пазара. Отхвърлянето на иска вдъхна увереност на инвеститорите и доведе до подновяване на бичите настроения на пазара на XRP. В тази статия ще разгледаме последиците от решението на SEC, въздействието върху цената на XRP и по-широката пазарна динамика.

SEC отхвърля обвиненията срещу ръководителите на Ripple

Съдебното дело на SEC срещу Ripple Labs и нейните ръководители беше тема на интензивни дебати и спекулации в криптовалутната общност. Регулаторният орган обвини Ripple (XRP) в продажба на нерегистрирани ценни книжа чрез своя токен XRP, твърдейки, че е нарушил федералните закони за ценните книжа. С неотдавнашното отхвърляне на обвиненията срещу Брад Гарлингхаус и Крис Ларсен обаче изглежда, че делото на SEC срещу Ripple (XRP) губи почва.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Южният окръг на Ню Йорк подаде съдебен документ, в който се разкрива решението на SEC да се откаже от съдебното дело. Този неочакван развой на събитията беше посрещнат с ентусиазъм както от общността на Ripple (XRP), така и от инвеститорите. Главният изпълнителен директор на Ripple (XRP) Брад Гарлингхаус изрази чувствата си в социалните медии, като подчерта пропилените пари на данъкоплатците и неспособността на SEC да се съсредоточи върху ключови въпроси.

Скок на цената на XRP и пазарна еуфория

Отхвърлянето от SEC на съдебното дело срещу ръководителите на Ripple (XRP) вдъхна ново чувство на оптимизъм на пазара на XRP. След съобщението цената на XRP се повиши с 10%, достигайки нови върхове. Това ценово рали е свидетелство за доверието на пазара в Ripple (XRP) и способността му да преодолее регулаторните предизвикателства.

Положителните настроения обхванаха и други криптовалути, като Биткойн, Етериум и Solana  отбелязаха значителни печалби. Цялостната пазарна еуфория може да се отдаде на намаляването на влиянието на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) в индустрията и на нарастващото доверие на инвеститорите в бъдещето на криптовалутите.

Предварителни продажби на Shiba BUDZ (BUDZ)

Въпреки че фокусът на тази статия е върху Ripple (XRP), си струва да се спомене неотдавнашният скок в предварителната продажба на Shiba Budz (BUDZ). Shiba Budz (BUDZ) е платформа за игри, която е въвела модела play-to-earn, позволяващ на геймърите да печелят реална стойност чрез блокчейн токени. Този иновативен подход към монетизирането на игрите привлече вниманието на инвеститорите и доведе до значителен скок в предварителната продажба на токени BUDZ.

Токенизацията на активите в игрите на платформата Shiba Budz (BUDZ) предлага няколко предимства, включително установяване и проверка на оригиналната собственост и осигуряване на защита на интелектуалната собственост. Смарт договорите на платформата автоматично се справят с плащанията, когато активите се препродават или използват в нови игри, като осигуряват постоянни възнаграждения за участниците. Освен това прозрачността и неизменността на блокчейн технологията позволяват записването на статистически данни за игрите и високите резултати.

Бъдещето на Ripple и XRP

Отхвърлянето от Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на иска на Ripple (XRP) срещу ръководството бележи значителна промяна за дигиталния актив XRP. Правните победи на Ripple Labs укрепиха пазарните ѝ позиции, а неотдавнашният скок в цената на XRP показва нарастващото доверие на инвеститорите в дългосрочния му потенциал. Ripple (XRP) ще продължи да се фокусира върху трансформирането на трансграничните плащания и улесняването на безпроблемните трансакции чрез блокчейн решения, използвайки партньорства с финансови институции.

В заключение, отхвърлянето на съдебното дело на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) срещу ръководителите на Ripple (XRP) оказа значително въздействие върху цената на XRP и по-широката пазарна динамика. Този развой на събитията вдъхна увереност на инвеститорите и доведе до рязко повишаване на цената на XRP. Освен това рязкото нарастване на предварителните продажби на Shiba Budz (BUDZ) подчертава нарастващия интерес към иновативните платформи за игри, които използват блокчейн технологията. Бъдещето изглежда обещаващо както за Ripple (XRP), така и за по-широкия пазар на криптовалути, тъй като те се справят с регулаторните предизвикателства и стимулират иновациите в областта на цифровите активи.

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/ и връзки към социалните мрежи: https://t.me/ShibaBudzP2E, https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на Retik Finance (RETIK) започва да привлича вниманието, разгледайте проекта преди цената да се увеличи

Докато се впускаме в преглед на Retik Finance (RETIK), процъфтяващ проект в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), ще разгледаме дали това може да се окаже уникална инвестиционна перспектива.

декември 7, 2023 16:01 4 мин. четене

Четири от най-добрите слотове на Gamshy

Gamshy е базиран в Рим разработчик на оборудване за онлайн платформи за хазарт. По-долу е представена колекция от четирите най-добри слот машини, пуснати от този доставчик.

декември 7, 2023 15:30 4 мин. четене

Топ 5 меме монети, които да купите през 2024 г.

В криптопространството 2024 г. се откроява като ключова година както за инвеститорите, така и за ентусиастите.

декември 7, 2023 14:30 6 мин. четене

Невероятна прогноза от крипто анализатор: XRP ще скочи до $10,000 – може ли това да се случи?

Крипто аналитик прогнозира, че XRP ще скочи до $10,000 – но може ли това да се случи? Разберете дали тази прогноза може да се сбъдне.

декември 7, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.