НАЧАЛО Прессъобщения

Цената на Ondo се покачва, притежателите на XRP сега гледат към новия токен, имайки надежда за 100X печалби!

05.06.2024 12:25 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Ondo се покачва, притежателите на XRP сега гледат към новия токен, имайки надежда за 100X печалби!

Крипто пазарът е сравнително бичи в момента, а токени като Ondo са в тенденция на повишение в отговор на по-нови функции като спестовен трезор, предназначен за институционални инвеститори, докато токени като XRP до голяма степен остават стабилни след серии от ценови колебания.

Въпреки това инвеститорите сега са в търсене на по-нови алткойни като стратегия за възстановяване на предишни загуби и получаване на по-големи печалби.

Raboo се очертава като най-добрата алтернатива, след като се разглежда като един от най-добрите алткойни за инвестиране поради интегрирането на технологията за изкуствен интелект и потенциала за 100Х възвръщаемост след пускането му на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разберем защо инвеститорите са големи почитатели на този токен, който се намира в етап на предварителна продажба.

Цената на Ondo се изстреля с 12%, след новините около трезора за USDY реални активи

Пускането на нов спестовен трезор, който използва токена USDY и е подкрепен от Ondo, предизвика забележителен скок на цената на токена с 12% през последната седмица. Този стратегически ход не само утвърждава Ondo като една от най-добрите криптовалути за наблюдение през 2024 г., но и увеличава степента на задълбоченост на токените за реални световни активи (RWA) като Ondo, които са насочени към институционални инвеститори, използвайки нарастващата популярност на децентрализираните финанси (DeFi).

Това интегриране на USDY, заедно с предстоящото пускане на основна мрежа за веригата MANTRA, сигнализира за значителна стъпка към интегрирането на традиционните финанси в DeFi. Предлагайки прецизиран график и осигурявайки адекватна ликвидност, MANTRA и Ondo целят да предотвратят разводняването на възвръщаемостта и да привлекат повече инвеститори към платформата.

Положителната реакция на пазара на тази новина подчертава нарастващото доверие във функционалността на ONDO в рамките на DeFi екосистемата. С акцент върху институционалните характеристики, като например свръхобезпеченост и защита на клиентите, инициативите на MANTRA засилиха нагласите на инвеститорите, повишавайки цената на ONDO и утвърждавайки статута му на един от най-добрите алткойни за инвестиране.

XRP се понижава на фона на четиридневна серия от загуби, надвиснала е регулаторна несигурност

XRP се бори на фона на продължаващия спад , удължавайки четиридневната си губеща серия, тъй като се очертава несигурност за инвеститорите. Въпреки надеждите за създаване на XRP ETF, ветото на президента Байдън върху резолюцията SAB 121 засилва тревогата на пазара. Това вето принуждава американските компании, включително банките, да отчитат притежаваните от клиентите криптовалути, което оказва влияние върху стремежите на банките в сферата на крипто попечителството.

Инвеститорите са до голяма степен несигурни и не желаят да се ангажират с дългосрочни инвестиционни позиции на фона на несигурността, която произтича от все още необявеното решение по делото SEC срещу Ripple. Безпокойството, свързано с предстоящите съдебни решения, може допълнително да влоши перспективите на XRP и да хвърли сянка върху бъдещето на XRP, оставяйки инвеститорите в напрежение.

Пред лицето на строгата позиция на SEC и продължаващите съдебни битки спадът на XRP се задълбочава, като се представя по-слабо на фона на по-широкия крипто пазар. Инвеститорите се подготвят за присъда и очакват следващите ходове на SEC, опасявайки се от потенциални последици. Тъй като XRP се ориентира в правните пречки и регулаторните насрещни ветрове, пазарните настроения остават нестабилни, засилвайки низходящия ѝ спад на фона на преобладаващата несигурност.

Raboo: Меме монетата, която може да е готова за 100Х възвръщаемост през 2024 г.

Raboo, нова меме монета, привлече няколко инвеститори, включително притежатели на XRP, нетърпеливи да се възползват от потенциала ѝ за 100Х възвръщаемост. Уникалното предимство на Raboo, което го позиционира като един от най-интересните алткойни за наблюдение през 2024 г., е интеграцията му с изкуствен интелект, наред с възможността притежателите на токени да участват в дейности, генериращи мемета, и да печелят доходоносни награди.

Криптоаналитиците са оптимистично настроени към перспективите за растеж на Raboo, като прогнозират зашеметяващо увеличение от 233% по време на предварителната продажба и потенциално 100Х увеличение в деня на пускането. Притежателите на XRP и други инвеститори, които търсят високодоходни възможности на волатилния пазар на криптовалути, са привлечени от потенциала за печалба на Raboo.

Този потенциал за печалба позиционира Raboo като изключителен претендент за значителна възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като според разработчиците на екипа се очаква Raboo да се превърне в една от 20-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация, ранните инвеститори, които закупят токена на Raboo, които се намира в етап на предварителна продажба, имат шанса да станат част от процъфтяващ проект, ръководен от общността, със 100Х потенциал за печалба. Прогнозите на крипто анализаторите за експоненциален растеж и огромна възвръщаемост потвърждават, че Raboo върви по път, по които да разруши екосистемата на меме монетите, а инвеститорите имат шанс потенциално да извлекат значителни печалби в развиващия се пейзаж на виртуалните икономики.

Заключение

Макар че напоследък Ondo стана свидетел на значително увеличение на цената, притежателите на XRP, които търсят по-нови инвестиционни възможности, за да компенсират предишните загуби, се насочиха към новия меме токен Raboo. С обещаният от екипа потенциал за 100Х ръст Raboo се очертава като интересна инвестиционна възможност за инвеститорите в екосистемата на меме криптовалутите.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
X (Twitter): https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.