НАЧАЛО Прессъобщения

Цената на новия конкурент на Solana – Retik Finance – е само $0.11, но се очаква да достигне $9 до края на 2024 г.

08.02.2024 10:43 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на новия конкурент на Solana – Retik Finance – е само $0.11, но се очаква да достигне $9 до края на 2024 г.

Нововъзникващият стартъп за децентрализирано финансиране (DeFi) Retik Finance привлече вниманието като сериозен съперник на водещата мрежа от първи слой Solana (SOL).

Макар че RETIK се търгува само за $0.11 по време на текущата си кампания за предварителна продажба, един от многото пазарни анализатори смело прогнозира, че токенът може да достигне $9 до края на 2024 г. – 81х ценови ръст в рамките на 12 месеца.

Предистория на Retik Finance

Със седалище в Кингстаун, Сейнт Винсент и Гренадини, Retik Finance разработва цялостна екосистема от DeFi продукти и услуги. Пътната им карта включва DeFi дебитни карти, многоверижен портфейл, платежен портал, агрегатор на суапове, peer-to-peer кредитиране и търговия с деривати.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Подобен обширен състав има за цел да прокара масовото приемане на криптовалута, като свърже дигиталните активи със случаите на употреба в реалния свят. Ключовото предложение на Retik е програмата за DeFi дебитни карти, която позволява на потребителите да харчат криптовалута за ежедневни покупки, без да преминават KYC процеси.

Предварителната продажба на RETIK вече е изкупена на 90%

Разработката се подхранва от токена за комунални услуги RETIK, който в момента е достъпен по време на 10-етапна кампания за предварителна продажба. Тя вече е в етап 9, в който се предлагат 355 милиона токена по $0.11 всеки. С вече продадените над 320 милиона токена кумулативният размер на набраните средства е $22.7 милиона.

Прогноза: $9 за RETIK до края на 2024 г.

Един от многото DeFi анализатори прогнозира, че стойността на токена RETIK може да достигне $9 до края на 2024 г. – по-малко от 12 месеца след приключването на предварителната продажба на проекта. При сегашната цена на предварителната продажба от $0.11 тази 81х възвръщаемост би генерирала грандиозни печалби за ранните инвеститори, ако прогнозата се сбъдне.

Непреодолими фактори в подкрепа на оценката от $9

Освен това По посочи няколко непреодолими фактора, които могат да катализират растежа към неговата прогноза за $9 за Retik Finance до края на годината:

  • Стартиране на основната мрежа и пускане на продукти: Разгръщането на екосистемата на Retik до 2024 г. ще подейства като основен катализатор, доказвайки реалната полезност и търсенето на нейните DeFi услуги.
  • Възстановяване на крипто пазара: Очаква се по-широката пазарна капитализация на алткойните да се възстанови и новите капиталови потоци вероятно ще потърсят скъпоценни камъни с ниска пазарна капитализация като Retik, които имат възможност да умножат стойността си.
  • По-нататъшни вписвания на борсата: Допълнителната наличност на водещите крипто борси ще разшири достъпа на Retik до инвеститори и ликвидност, подпомагайки растежа.
  • Стейкинг и добавена полезност на токените: Бъдещите стейкинг програми и разширената полезност на RETIK могат да повлияят положително на циркулиращото предлагане и да окажат устойчив натиск за покупка.
  • Увеличен маркетинг и информираност: Повече маркетингови кампании могат да засилят осведомеността за бранда и интереса на инвеститорите към разнообразните предложения на Retik.

Разбира се, обхващайки всички аспекти от технологията до токеномиката, аналитичният доклад предоставя цялостен модел в подкрепа на прогнозата за 2024 г. за $9. Макар и да не е лишено от рискове, По твърди, че достигането на тази ценова точка от RETIK в рамките на 12 месеца остава постижим възходящ сценарий.

Следователно Retik Finance е твърдо позиционирана като изгряващ претендент, който дори може да детронира водещи играчи като Solana на крипто арената – и просто може да разполага с DeFi иновацията, за да постигне това.

Заключение

С продукти, които променят правилата на играта, свързвайки криптовалутите с реалния свят, в съчетание със засилващото се вълнение на общността, Retik Finance изгря на сцената като потенциален титан в процес на създаване. На цена от само $0.11 в рамките на текущия кръг на предварителна продажба, анализаторите вече виждат евеннтуален потенциал за повишение от 81x до следващата година. Тъй като Retik продължава амбициозно да завзема своето парче от разрастващата се DeFi индустрия, този нов съперник изглежда насочен към това скоро да се изправи на крака с конкурентите на Етериум като Solana.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.