НАЧАЛО Алткойни

Цената на XRP експлодира, след като съдия се произнесе срещу SEC

март 12, 2022 12:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP експлодира, след като съдия се произнесе срещу SEC

Цената на крипто актива XRP нараства, след като федерален съдия постанови, че Ripple може да продължи с един от основните си аргументи срещу Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC).

Съдебните документи показват, че съдия Аналиса Торес е отхвърлила искането на SEC за забрана на Ripple да използва „защита за честно уведомление„.

Базираната в Сан Франциско компания за плащания отдавна твърди, че SEC не е уведомила Ripple адекватно, че агенцията счита XRP за ценна книга. Алткойнът скочи с 15% в рамките на 24 часа и се търгува на $0.796 към момента на публикуване.

В интервю за Fox News главният съветник на Ripple Стюарт Алдероти казва, че заповедта подчертава валидността на аргумента на Ripple.

Днешната заповед потвърждава, че има сериозен въпрос дали SEC някога са предоставили на Ripple справедливо известие, че разпространението им на XRP – от 2013 г. – някога ще бъде забранено според законите за ценните книжа. Ще продължим да се борим упорито в защитата на този случай, за да може индустрията да получи необходимата яснота, която заслужава, за да продължи напред и да процъфтява.

Освен това съдия Торес отрича предложението на главния изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус и съоснователя Крис Ларсен да отхвърли индивидуалните обвинения на SEC срещу тях.

Не Изпускай: SEC погва брат и сестра с обвинения за предполагаема крипто измама за $124 милиона

Алдероти казва, че остава уверен, че обвиненията на SEC ще бъдат отхвърлени.

Въпреки че бихме предпочели делата срещу Брад и Крис да приключат сега, Съдът реши да накара SEC да докаже твърденията си. Уверени сме, че в крайна сметка всички искове на SEC ще бъдат отхвърлени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Защо да изберем Етериум пред Биткойн – Д. Гохщайн

Основателят на Gokhshtein Media, Дейвид Гохщайн каза, че в момента би избрал Етериум (ETH) пред Биткойн (BTC) само поради възвръщаемостта.

декември 2, 2022 6:04 1 мин. четене

Binance значително разширява обхвата си с нова придобивка

Най-голямата криптоборса Binance планира да навлезе отново на японския пазар, придобивайки 100% дял в лицензиран доставчик на крипто услуги в страната.

декември 1, 2022 21:41 1 мин. четене

Тези два фактора могат да сринат криптовалутите, твърди Марк Юско

Известният мениджър на хедж фонд, Марк Юско изрази мнението си дали сривът на FTX ще ускори или забави мечия пазар. В неотдавнашен подкаст Юско насочи вниманието върху два ключови елемента на крипто сектора – Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) и Tether (USDT). 

декември 1, 2022 20:32 1 мин. четене

Ето какво доведе до сривът на FTX, според директора на BlackRock

По време на срещата Dealbook 2022 на New York Times, Лари Финк, главният изпълнителен директор на най-голямата компания за управление на активи в света BlackRock сподели, че според него причината за неуспеха на FTX е, че тя е създала свой собствен токен, който е централизиран и следователно противоречи на целия етос на криптовалутите.

декември 1, 2022 17:45 1 мин. четене