НАЧАЛО Алткойни

Цената на XRP експлодира, след като съдия се произнесе срещу SEC

март 12, 2022 12:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на XRP експлодира, след като съдия се произнесе срещу SEC

Цената на крипто актива XRP нараства, след като федерален съдия постанови, че Ripple може да продължи с един от основните си аргументи срещу Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC).

Съдебните документи показват, че съдия Аналиса Торес е отхвърлила искането на SEC за забрана на Ripple да използва „защита за честно уведомление„.

Базираната в Сан Франциско компания за плащания отдавна твърди, че SEC не е уведомила Ripple адекватно, че агенцията счита XRP за ценна книга. Алткойнът скочи с 15% в рамките на 24 часа и се търгува на $0.796 към момента на публикуване.

В интервю за Fox News главният съветник на Ripple Стюарт Алдероти казва, че заповедта подчертава валидността на аргумента на Ripple.

Днешната заповед потвърждава, че има сериозен въпрос дали SEC някога са предоставили на Ripple справедливо известие, че разпространението им на XRP – от 2013 г. – някога ще бъде забранено според законите за ценните книжа. Ще продължим да се борим упорито в защитата на този случай, за да може индустрията да получи необходимата яснота, която заслужава, за да продължи напред и да процъфтява.

Освен това съдия Торес отрича предложението на главния изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус и съоснователя Крис Ларсен да отхвърли индивидуалните обвинения на SEC срещу тях.

Не Изпускай: SEC погва брат и сестра с обвинения за предполагаема крипто измама за $124 милиона

Алдероти казва, че остава уверен, че обвиненията на SEC ще бъдат отхвърлени.

Въпреки че бихме предпочели делата срещу Брад и Крис да приключат сега, Съдът реши да накара SEC да докаже твърденията си. Уверени сме, че в крайна сметка всички искове на SEC ще бъдат отхвърлени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене