НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Защо спадна цената на Биткойн от $ 8,8K?

ОКТ. 12, 2019 08:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо спадна цената на Биткойн от $ 8,8K?

Цената на Биткойн, като цяло се търгува по-ниска на 11-и октомври, след като внезапната нестабилност прекъсна страничния тренд от началото на седмицата.

Данните от Coin360 показават, че BTC / USD обикаля 8,350 долара в петък, след като скочи до ниво над 8,770 долара малко по-рано.


Ентусиазмът беше краткотраен, като последвалият срив свали двойката под предишните нива. Дневните загуби за Биткойн възлизат на 2.3% към края на деня, като най-голямата криптовалута остана 2.6% нагоре за седмицата.


Пазарите се отърсиха от събития, за които се предполагаше, че ще имат силен ефект върху тях. Със сигурност голямото разочарование е решението на Комисията за ценни книжа и борси да отхвърли най-новия Биткойн борсово търгуван фонд(ETF).


Предишните откази на подобни предложения бяха натиснали цената на Биткойн. Друго голямо предложение на ETF бе оттеглено от спонсорите му през септември, което намеква за липса на доверие в получаването на одобрение.


Все пак в краткосрочен план анализаторите предполагат, че Биткойн няма да бъде повлиян. 


Ван де Попе каза, че 8,300 долара, като месечна цена на откриване, е силна подкрепа, като съпротивата около $ 8,500 остава сериозна.


За другия крипто търговец Скот Мелкер скорошната активност беше изчислена от големи притежатели на криптовалути. Той каза следното:


Не мисля, че китовете са спрели активността си. Просто мисля, че те започнаха да търсят ликвидност, за да продават и шортват, а регионът около $ 8,800 беше предсказуема област за това. Стимулирането на цената, с цел достигане на ликвидността, беше логичен ход.


На алткойн-пазара деня също беше сравнително слаб. В съответствие с BTC, основните от първите двадесет криптовалути отчитат загуби за деня от 2-3%.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ще видим ли Биткойн ETF скоро?

Те вярват, че подобен инструмент ще катализира масовия приток, стартирайки най-големия бичи пазар на BTC досега. Въпреки че, последните няколко години не бяха твърде добри по отношение на перспективит...
НОЕ. 16, 2019 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да продължи спада си според сигнала на един индикатор

Графика на “average spent output lifespan” на Биткойн (ASOL) е била гладка в продължение на 250 дни.Според Рафаел Шулц-Крафт, скокът е знак, че търговците може да преместват BTC на борси, за да взе...
НОЕ. 16, 2019 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн неизбежно ще стигне $ 25,000

По време на интервю за шоуто на CNBC “Street Signs Asia” от 15-ти ноември, Лий твърди, че криптовалутите “са активи с мрежова стойност” - и споделя тази характеристика с най-успешните технологични акц...
НОЕ. 15, 2019 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн биковете очакват обрат в тяхна полза

Крипто търговецът “@themooncarl”, с над 70,000 последователи на своя YouTube канал, съобщи някои положителни новини за Биткойн инвеститорите и търговците, тъй като подчертаният модел предполага пре...
НОЕ. 15, 2019 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света