НАЧАЛО Прессъобщения

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

10.12.2023 14:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

Този забележителен скок накара много инвеститори и търговци да се запитат дали е време да купят обратно FTX борсата или има по-добър вариант, като например да инвестират в борса, управлявана от общността, като Pullix.io.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Токенът на FTX (FTT) се завръща ударно

Бързото нарастване на цената на токена на FTX следва потенциалната новина, че FTX обмисля да отвори отново врати. Адвокатите от Sullivan & Cromwell споделиха по време на съдебно заседание, че FTX, движеща се по пътя на фалита, може да позволи на кредиторите да конвертират своите дялове в акции в нова версия на борсата.

Тази новина предизвика значително покачване на цената на токена на FTX, като стойността му се увеличи повече от два пъти и вкара доза оптимизъм в бъдещето на токена.

След това разкритие токенът се покачи до $4.17, отбелязвайки зашеметяващото увеличение от 230.34% само за един месец. Това впечатляващо месечно представяне постави токена на 212.87% ръст през изминалата година.

Освен това FTX постигна напредък във възстановяването на активите, като неговите адвокати обявиха скок от $1.9 милиарда на $7.3 милиарда в ликвидни активи. Въпреки този напредък, борсата е наясно, че остава далеч от каквото и да е разпределение на акции.

И все пак движението на цената на FTX Token е силен индикатор за реакцията на пазара към възможността за завръщане на FTX, като инвеститорите в токена на FTX с нетърпение следят развитието на събитията.

Дали Pullix.io: е подходяща алтернатива?

В светлината на рязкото покачване на токена на FTX инвеститорите проучват алтернативи като Pullix – борса, управлявана от общността, която проправя пътя за нова ера в TradeFi.

Pullix.io се отличава с иновативната си функция за изгаряне на токени, целяща да намали общото предлагане на родния си токен PLX, за да повиши стойността му. Тази функция, заедно с обещанието за ежедневно споделяне на приходите с притежателите на PLX, позиционира Pullix.io като атрактивна инвестиция в сравнение с несигурността около FTX.

Подходът на Pullix.io предлага ярък контраст с традиционния модел на обмен. Той осигурява на инвеститорите чувство за сигурност и принадлежност, като моделът му гарантира, че всеки притежател на PLX има дял в успеха на платформата.

Тъй като Pullix се подготвя за стартирането си, вълнението около неговия модел, ориентиран към общността, може много добре да позиционира PLX като интелигентен инвестиционен избор, особено за тези, които са предпазливи от сътресенията около FTX.

С оглед на неотдавнашното представяне на токена на FTX и потенциала на Pullix.io, инвеститорите са изправени пред избор: да рискуват с токена на FTX или да изберат ориентираната към общността иновативна платформа, каквато обещава да бъде Pullix.io.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.