НАЧАЛО Прессъобщения

Цената на Ethereum се покачи с 20% заради слуховете преди одобрението на спот ETF: Открийте най-доброто място за максимизиране на възвръщаемостта на инвестициите

24.05.2024 8:55 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Ethereum се покачи с 20% заради слуховете преди одобрението на спот ETF: Открийте най-доброто място за максимизиране на възвръщаемостта на инвестициите

Цената на Ethereum (ETH) отбеляза огромен скок, след като слуховете подсказаха, че Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) може да одобри крипто ETF.

Одобрението на този финансов инструмент в Северна Америка със сигурност означава положително развитие в цялото крипто и алткойн пространство като RCO Finance (RCOF) също може да извлече позитиви.

Ценово действие на Ethereum (ETH) по врема на слуховете преди официалното одобрение на спот ETF

Ethereum (ETH) поскъпна, след като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) поиска актуализации на важни документи от потенциалните емитенти на ETF и борси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На пазарните графики цената на ETH достигна над $3,800 към онзи момент, което се отрази в над 20% увеличение, според CoinMarketCap. През последните 24 часа обаче цената на Ethereum (ETH) отбеляза доста по-малко поскъпване с 0.7% въпреки, че спот ETH ETF беше официално одобрен от Комисията в полунощ.

В момента крипто активът има 24-часов търговски обем от $46 милиарда, което се отразява в 96% ръст. Стойността на пазарната му капитализация е $457 милиарда, което показва скромен ръст от 0.8% през последните 24 часа.

ETF за криптовалути Ethereum (ETH) е на път да проправи път за различни токени

Инвеститорите спекулират, че одобрението на спот ETF може да доведе до значително увеличение на цената на Ethereum (ETH), което потенциално да проправи пътя други токени като RCO Finance (RCOF).

Платформата за търговия с криптовалути ще позволи на инвеститорите безпроблемно да търгуват с криптовалути, акции и ETF-и, без да конвертират във фиатни валути чрез своите DeFi карти.

С RCO Finance (RCOF) инвеститорите ще имат възможност да търгуват с криптовалути заедно с деривати като спот Ethereum ETF.

RCO Finance (RCOF) обещава да увеличи печалбите на инвеститорите 100Х

RCO Finance (RCOF) има потенциала да яхне вълните на ценовия скок на Ethereum (ETH) и да предостави на инвеститорите 100Х печалби чрез своите иновативни функции за търговия. Платформата ще даде възможност на потребителите да инвестират с помощта на AI техники и машинно обучение.

Тези техники внимателно проучват данните, за да вземат предвид всяка променлива, която може да повлияе на пазарните цени. Тя използва стратегии, основани на данни, което води до по-добри резултати при търговията.

Платформата за AI търговия също така ще позволи на потребителите да купуват акции с криптовалута, което ще отвори нов хоризонт за крипто инвеститорите. След стартирането на платформата, инвеститорът може да притежава Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL) заедно с Amazon акции на (AMZN), Apple (APPL) и други.

По този начин инвеститорите могат да се възползват от възможностите на сектора на криптовалутите и на наследената финансова система, като увеличат шансовете си за печалба.

Освен това платформата RCO Finance (RCOF) предоставя достъп до няколко фонда, като например фонда за растеж на RCO, фонда за доход YieldX, фонда за растеж Stellartech и фонда Market Edge Arbitrage.

Фондът за растеж на RCO идентифицира и инвестира във високодоходни проекти и токени чрез внимателен анализ, проучване и старание.

RCO Finance (RCOF) е децентрализирана платформа, която предоставя на инвеститорите пълна автономия над техните средства при ниски такси. Инвеститорите могат да търгуват с хиляди акции, облигации, стоки и деривати, включително Ethereum ETF.

Без посредник инвеститорите ще се радват и на намаляване на таксите за транзакции. С такава широка гама от инвестиционни опции, търговците могат да създадат диверсифициран портфейл, който да намали загубите и да помогне за увеличаване на печалбите.

RCO Finance (RCOF) може да предложи на инвеститорите още по-голяма възвръщаемост чрез своите токени, който са в етап на предварителна продажба. На първия етап вече са продадени над 6 милиона токена на цена $0.0127 всеки.

Ранните инвеститори, които се възползват, имат шанс да се възползват от предимствата на токенизацията. Едно такова предимство е възможността за получаване на пасивен доход чрез тримесечни дивиденти в зависимост от нивото на инвестицията им.

Потребителите могат също така да получат достъп до ексклузивни бонуси, като например тегления на награди и състезания. Като част от ползите, те могат да се възползват от 40% намаление, когато търгуват с криптовалути на платформата RCO Finance (RCOF).

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):

Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.