НАЧАЛО Прессъобщения

Цената на Етериум може да ликвидира $12 милиона на крипто кит: Разгледайте монетите, към които се насочват биковете

22.01.2024 9:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на Етериум може да ликвидира $12 милиона на крипто кит: Разгледайте монетите, към които се насочват биковете

Пазарът на криптовалути претърпява значителни движения, особено със засилването на доминацията на Етериум (ETH).

Цената на Етериум напоследък расте, което привлича вниманието към потенциалното му въздействие върху по-широкия крипто пазар. В същото време рязкото нарастване на меме монетите, особено на BONK, привлече вниманието на инвеститорите и ентусиастите.

Текущо състояние и бъдещи перспективи на Етериум (ETH)

Етериум, заемащ второ място по пазарна капитализация, отбеляза забележимо увеличение на цената си, като през последните 30 дни тя нарасна с 6%. Този скок в цената на Етериум идва на фона на различни технологични постижения и актуализации в неговата екосистема.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Преминаването от Proof-of-Work (PoW) към Proof-of-Stake (PoS) консенсусен механизъм, като част от Ethereum 2.0, има за цел ефективно мащабиране на мрежата.

С идването на Биткойн халвинга много китове ликвидират лон позициите си. Въпреки това, тъй като изглежда, че Етериум се съвзема и може да поскъпне, изглежда, то това може да ликвидира шорт позициите, а един конкретен кит може да загуби $12 милиона.

Мнозина обаче не са сигурни във траекторията на Етериум и се насочват към други монети.

BONK (BONK): Ново възраждане на меме монетите

Меме монетата BONK, базирана на блокчейна Solana, наскоро преживя забележителен скок от 40%, като от $0.00001 на 7 януари достигна до $0.00001412. Въпреки това към момента на писане на статията монетата е загубила част от печалбите си и се търгува за $0.0001118. Растежът на BONK се дължи на няколко фактора, включително листването на големи борси за криптовалути като Binance и Coinbase.

Тази експозиция значително допринесе за представянето на цената и видимостта ѝ в крипто общността. Въпреки това, както при всички ,е,е монети, BONK е изправена пред предизвикателството да докаже дългосрочната си жизнеспособност отвъд първоначалния хайп и спекулативната търговия. Bonk вече привлече много инвеститори през януари. Въпреки това, с това евентуалното възраждане на меме токените, има една монета, която няма проблеми с дългосрочната жизнеспособност, тъй като всъщност има полезност.

Meme Moguls ($MGLS): Изгряваща звезда в условията на крипто възраждане

Meme Moguls не е само меме монета като Bonk, Dogecoin или Pepe. Тя предлага уникална възможност, като съчетава мемета с динамиката на фондовия пазар. Платформата дори разполага с метавселена – “Mogul Land”, където потребителите могат да добиват токени и да участват в ликвидни пулове. Освен че има хайп около монетата, тя има и реална полезност. Ето защо анализаторите очакват тази нова меме монета да оглави възраждането.

Крипто пазарът е свидетел на значителни промени, като наскоро Етериум (ETH) демонстрира растеж, а меме монети като BONK се радват на интереса на инвеститорите. Възходът на Етериум, дължащ се на технологичния напредък и преминаването към Proof-of-Stake, контрастира с борбите на Биткойн и потенциалните мащабни ликвидации.

BONK, подхранван от листвания на големи борси, е пример за спекулативния интерес към меме монетите, въпреки несигурността относно дългосрочната им жизнеспособност. Макар че биковете се движеха значително към BONK от 7 януари насам, изглежда, че тенденцията напоследък изчезва и те се преместват към MGLS, който според тях може да има по-дългосрочна устойчивост.

Meme Moguls се появи като уникален участник, който съчетава привлекателността на меметата с динамиката на фондовия пазар, предлагайки платформа за търговия с активи, базирани на мемета.

За разлика от типичните меме монети, Meme Moguls предоставя реална полезност, като представя нещо различно на меме пазара.

Научете повече за $MGLS тук:

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.