НАЧАЛО Други

Celsius нае нови адвокати за реструктурирането си

юли 11, 2022 13:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Celsius нае нови адвокати за реструктурирането си

Celsius Network наема нови адвокати, които да помогнат с осъществяването на процеса на преструктуриране.

Според доклад, публикуван от Wall Street Journal (WSJ), фирмата ще търси правна помощ от Kirkland & Ellis LLP. 


След като спря тегленията си, позовавайки се на „екстремни пазарни условия„, водещата платформа за криптозаеми Celsius Network наскоро нае нови адвокати за целите на преструктурирането. 


По-рано фирмата направи изявление, в което изтъкна, че клиентите ще продължат да трупат възнаграждения по време на „паузата в съответствие с ангажиментите ни към нашите клиенти„.


„Разбираме, че тази новина е трудна, но вярваме, че решението ни да спрем тегленията, суаповете и трансферите между сметките е най-отговорното действие, което можем да предприемем, за да защитим нашата общност. 

Работим с един-единствен фокус: да защитим и запазим активите, за да изпълним задълженията си към клиентите.“  


Както беше съобщено по-рано, миналия месец фирмата нае Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP, след като спря тегленията и депозитите на криптовалути в своята платформа. Според WSJ обаче сега фирмата е наела Kirkland & Ellis LLP, за да се справи с процесите на преструктуриране. 


Celsius привлече адвокати от Kirkland & Ellis LLP, за да се консултират относно възможностите, включително подаване на заявление за обявяване в несъстоятелност„, съобщи WSJ.


Процесът на преструктуриране се определя като процес, който включва план, одобрен от съда, при който фирмата преструктурира или реорганизира финансите си, за да се разплати с кредиторите си, докато е под финансова принуда. 

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Наближава остро движение за Биткойн (BTC), твърдят от Glassnode 

Изглежда, че мрежата Celsius се ориентира стратегически към настоящата си катастрофа. Фирмата вече е изплатила на платформата Maker сума в размер на $120 милиона и според съобщенията прилага нови методи, за да преодолее настоящата си дългова криза.  


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

DCG продава акции с цел да подпомогне Genesis

Digital Currency Group (DCG) започна да продава дялове в няколко инвестиционни инструмента, управлявани от нейното дъщерно дружество и мениджър на дигитални активи Grayscale и то с голяма отстъпка.

февруари 7, 2023 14:15 2 мин. четене

Genesis предлага кредиторите ѝ да получат поне 80% от средствата си

Новият план за преструктуриране на Genesis, предложен от компанията, Digital Currency Group (DCG) и кредиторите, предвижда кредиторите да получат обратно поне 80% от средствата си.

февруари 7, 2023 13:24 2 мин. четене

Потенциални купувачи проявяват интерес към Hodlnaut

Популярната компания за кредитиране на криптовалути Hodlnaut преговаря за продажбата на своя бизнес и други активи с няколко потенциални инвеститори.

февруари 7, 2023 9:03 2 мин. четене

Andreessen Horowitz (a16z) против предложението за внедряване на Uniswap v3 в BNB Chain

Фирмата за рисков капитал Andreessen Horowitz (a16z) гласува против окончателното предложение за внедряване на последната итерация на Uniswap, Uniswap v3, в Binance Smart Chain (BNB) с помощта на моста Wormhole.

февруари 6, 2023 23:00 2 мин. четене