НАЧАЛО Прессъобщения

Celestia (TIA), Avalanche (AVAX) демонстрират сила на фона на лек спад на пазара, тъй като инвеститорите се ангажират с предварителната продажба на Algotech (ALGT)

07.02.2024 21:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Celestia (TIA), Avalanche (AVAX) демонстрират сила на фона на лек спад на пазара, тъй като инвеститорите се ангажират с предварителната продажба на Algotech (ALGT)

Неотдавнашните събития доведоха до възходящ тласък на Celestia (TIA) и Avalanche (AVAX). Algotech (ALGT) обаче привлече вниманието на инвеститорите, като постигна успешна частна продажба, набирайки $1.1 милиона в рамките на само два дни.

Интересът на инвеститорите към предварителната продажба на Algotech рязко нараства, тъй като те се стремят да се възползват от потенциала за 275% печалба преди официалното пускане на ALGT.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TLDR

  • TIA се покачва на фона на съобщението на Lyra за включване на Celestia в Lyra Chain.
  • Ava Labs въвежда решението за мащабиране Vryx в стратегията си за Avalanche, което позволява 100,000 TPS.
  • Algotech (ALGT) може да донесе на ранните инвеститори печалба от 275% преди официалния старт.

Celestia (TIA) се издига през 2024 г. – може ли бичият импулс да устои на пазарните сили?

Започвайки годината на цена от $11.88, Celestia (TIA) скочи с 45% до $17.24 на 5 януари. Възходът на Celestia (TIA) се разгърна, след като блокчейн протоколa Lyra обяви намеренията си да подобри веригата, като включи Celestia в своята екосистема.

Възходът на Celestia (TIA) набра допълнителна инерция на 10 януари, тъй като Комисията по ценните книжа и фондовите борси в САЩ одобри 11 спот фонда за търговия с Биткойн (ETF). Тази регулаторна зелена светлина вдъхна доверие на пазара на криптовалути като цяло, допринасяйки за възхода на Celestia (TIA). На 15 януари Celestia (TIA) достигна връх от $20.26, отбелязвайки ръст от 70% само за две седмици.

Последваха обаче корекции и към 30 януари Celestia (TIA) се стабилизира на ниво около $17 към 2 февруари.

Анализаторите прогнозират, че през следващия период Celestia (TIA) ще се търгува странично, като ще се колебае около $20.

Avalanche (AVAX) поскъпва благодарение на решението за мащабиране Vryx на Ava Labs

През изминалата седмица Avalanche демонстрира значителна устойчивост, преживявайки забележително увеличение на цената на AVAX. Ръстът на Avalanche (AVAX) бе обусловен от въвеждането на иновативното решение за мащабиране Vryx, представено от Ava Labs.

Това амбициозно начинание е готово да предефинира възможностите за обработка на Avalanche (AVAX), като даде възможност за впечатляващите 100,000 транзакции в секунда (TPS). Разработчиците на Avalanche (AVAX) предоставиха изчерпателна информация за Vryx, като подчертаха потенциала му да революционизира скоростта на транзакциите и мащабируемостта в мрежата.

Първоначално е планирано Vryx да дебютира в тестовата мрежа HyperSDK, като демонстрира своите възможности в контролираната среда на Avalanche. След това решението постепенно ще разшири достъпността си до други AVM, обещавайки повишена ефективност за потребителите в цялата екосистема на Avalanche.

В отговор на това развитие цената на AVAX се повиши с 18%, отразявайки нарастващото доверие в способността на Avalanche да въвежда авангардни решения. Започвайки от $30.35 на 26 януари, цената на AVAX скочи до $36.07 на 2 февруари.

В перспектива анализаторите са оптимистично настроени относно прогнозата за цената на AVAX, като предвиждат цената да надхвърли $40 през февруари.

Algotech (ALGT) отключва бъдещето на финансите с децентрализирани иновации

Algotech (ALGT) се позиционира в челните редици на крипто революцията със своя ангажимент към децентрализацията. Това, което отличава Algotech (ALGT), е безпроблемната интеграция на най-добрите DeFi проекти и усъвършенстваното машинно обучение. Работейки върху блокчейн, Algotech (ALGT) преоформя индустрията, като дава приоритет на прозрачността, неизменността и сигурността в търговските операции.

Използвайки силата на блокчейн, Algotech (ALGT) осигурява децентрализиран характер, който гарантира прозрачност и неизменност във всеки аспект на търговските си операции. Този подход създава сигурна и надеждна среда, поставяйки нов стандарт за потребителите на Algotech (ALGT) в крипто пространството.

Придобиването на токени на Algotech (ALGT) по време на публичната предварителна продажба осигурява на ранните инвеститори право на глас в управлението, частична собственост върху софтуера и перспектива за дивиденти. Вълнението достига нови висоти, тъй като инвеститорите, депозирали повече от $1 по време на предварителната продажба, имат шанс да спечелят комплект за крипто финансиране и крипто образование на събитието Blockchain Life 2024 в Дубай.

Тъй като предварителната продажба на Алготех преминава през Етап 1, токените ALGT могат да бъдат закупени на алткойн цена от $0.04. Очакваният ръст на Algotech поставя ALGT на цена от $0.15 до приключването на предварителната продажба, еветнуално отбелязвайки впечатляващо 275% увеличение спрямо първоначалната цена.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.