НАЧАЛО Прессъобщения

Catwifhat, Baby Bonk и Wiener AI се издигат на фона на лекия спад сред другите криптовалути

08.05.2024 20:25 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Catwifhat, Baby Bonk и Wiener AI се издигат на фона на лекия спад сред другите криптовалути

Въпреки лекия спад, наблюдаван при повечето големи криптовалути през последните дни, няколко малки и нетрадиционни проекта успяват да привлекат вниманието с впечатляващи ценови ралита.

Сред тях се открояват Catwifhat (CWIF) и Baby Bonk (BABYBONK), две фантастични меме криптовалути, които дефинират концепцията за “шиткойни”.

Catwifhat, която слива образите на криптовалута и котка с шапка в едно абсурдно обединение, отбелязва почти 4-кратен скок в цената си само за седмицата. Подобно на нея, Baby Bonk – спиноф на популярната Bonk, също успя да се издигне значително със 140% ръст за същия период.

В същия дух на абсурдността, на хоризонта за крипто китовете изневиделица се появи и WienerAI (WAI). 

Посетете WienerAI

Какво отличава Wiener AI от другите добре представящи се криптовалути?

Докато Catwifhat и Baby Bonk привличат вниманието със забележителните си ценови ралита, новосъздаденият WienerAI вече се очертава като един от следващите хитове в света на крипто меме монетите и шиткойните. Има няколко ключови фактора, които го отличават от другите успешни съвременни проекти в тази категория.

Преди всичко, WienerAI все още е в ранна предпродажбена фаза, което позволява на инвеститорите да се включат на много ниска входна цена от едва $0.000705 към момента на писане на тази статия. За сравнение, Catwifhat и Baby Bonk вече са напреднали с развитието и ценовото си движение. WienerAI предлага възможността да се включите рано, преди потенциалния скок да започне.

Въпреки ранната фаза, WienerAI вече демонстрира значителна популярност. Проектът успя да съберe над $1.3 милиона само седмици след представянето му. Това говори, че хайпът около забавната концепция, съчетаваща куче и AI, вече е в разгара си.

Може би най-показателното обаче са астрономическите годишни стейкинг възнаграждения от порядъка на 741%. Тази примамлива ставка вече е довела до това 68% от закупените досега WAI токени да са заложени в стейкинг пула. Според някои анализатори това е един от най-добрите шансове за спекулативни печалби от меме крипто в момента.

За сравнение, Catwifhat и Baby Bonk не предлагат толкова агресивни стимули за стейкинг, докато тяхната обща популярност също не изглежда съизмерима с WienerAI на този ранен етап. Разбира се, бъдещите ценови движения ще покажат дали уникалната концепция и стейкинг стратегията на WAI ще задържат достатъчно интерес за постоянен успех.

Посетете WienerAI

Ценова прогноза на “наденичката”

Предвиждането на ценовите движения в крипто пространството често е трудна задача, особено когато става въпрос за нетрадиционни и спекулативни активи като WienerAI (WAI). Но няколко фактора предполагат, че забавният токен може да има значителен потенциал за растеж.

Интересът към предпродажбата на WAI се оказа изключително висок, като проектът успя да събере над $1.3 милиона само седмици след пускането си. Вече се наблюдава как процентът спадна от 798% до 722% само за 24 часа. Това означава, че шансовете за максимална доходност от стейкинг постепенно ще се изчерпват в рамките на следващите 5-7 дни.

От гледна точка на цените обаче, намаляването на стейкинг наградите може да се окаже положителен фактор в средносрочен план. Това би освободило повече свободен капитал за спекулативна търговия и инвестиции в самите WAI токени, вместо да се трупа в стейкинг пула.

Предвид общия възход на крипто индустрията през последните месеци, може да има шанс WienerAI да успее да реализира ръст от 150-200% в краткосрочен план спрямо текущите ценови нива. В средносрочна перспектива от няколко месеца, експертите смятат, че потенциалът за ръст е в диапазона от 400-500%.

За спекулативните крипто ентусиасти, търсещи висок риск и възвръщаемост, WienerAI изглежда като един от по-подходящите избори в момента.

Как да купя WienerAI?

Закупуването на WienerAI (WAI) токени е лесен и бърз процес, от който могат да се възползват дори начинаещите в крипто пространството. Ето стъпките:

  1. Първата стъпка е да се сдобиете с портфейл, съвместим с ERC-20 токени като MetaMask или Trust Wallet. Това ще ви позволи безопасно съхранение на закупените WAI.
  2. След като създадете и инсталирате портфейла, трябва да го заредите с една от поддържаните крипто валути – Ethereum (ETH), Tether (USDT) или Binance Coin (BNB).
  3. Посетете официалния уебсайт на WienerAI и свържете вашия крипто портфейл чрез бутона “Connect Wallet”.
  4. След като свържете портфейла успешно, можете да въведете сумата, която желаете да инвестирате в WAI токени.
  5. Потвърдете транзакцията и новозакупените WAI токени ще пристигнат във вашия портфейл само след минути.

След тази лесна процедура вече можете да стейкнете вашите WAI токени и да започнете да печелите от обещаните високи възнаграждения.

Посетете WienerAI


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.