НАЧАЛО Прессъобщения

Cardano (ADA) срещу Meme Moguls (MGLS): Ценова прогноза за 2024 – идентифициране на по-добрата инвестиция

18.01.2024 9:43 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) срещу Meme Moguls (MGLS): Ценова прогноза за 2024 – идентифициране на по-добрата инвестиция

Cardano е един от най-бързо развиващите се DeFi проекти в света. През 2023 г. стойността му се увеличи с 61%, а растежът на екосистемата му достигна нови върхове. Въпреки този растеж анализаторите смятат, че Cardano е подценен.

Поради сравнително бавния си растеж проектът сега е изправен пред конкуренцията на нови алткойни като Meme Moguls, който според разработчиците на проекта може да придобие потенциал и да предложи 100х възвръщаемост в рамките на следващата година.

Cardano се срива въпреки рязкото нарастване на развойната дейност

Стойността на Cardano спадна със 17% през първата седмица на януари. В момента токена на проктът, ADA, се търгува на цена от $0.5131 и е поевтинял с 8% през последните 30 дни. Този спад беше шок за крипто инвеститорите, тъй като общите сигнали показваха бича тенденция.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Само за две седмици крипто китовете закупиха 14 милиона ADA (на стойност $8.4 милиона), което увеличи броя на инвеститорите, купуващи алткойн. Активността на Cardano в областта на развойната дейност също нарасна. Само за една седмица активността нарасна с 250%, което предполага, че както крипто китовете, така и разработчиците се подготвят за бичи поход на Cardano.

Анализът на графиките подкрепя тази бича тенденция. В неотдавнашно видео в YouTube анализатор подчерта, че Cardano може би е на прага на пробив от сегашния си симетричен триъгълник. Този модел се формира през декември и задържа Cardano под $0.65.

Въпреки това Cardano се сблъска със значителна съпротива, което принуди стойността на проекта да се срине. Според пазарните експерти ADA сега се намира в свръхкупена територия, което предполага, че може да се стигне до по-нататъшни спадове на цената. Като се има предвид това, Meme Moguls може да се окаже по-добра краткосрочна инвестиция.

От гледна точка на шестмесечна перспектива Cardano остава изключително обещаваща възможност. Екосистемата на Cardano е една от най-бързите в света, а дневният обем на търговия на проекта неизменно нарежда Cardano сред 20-те най-големи криптовалути в света.

Цената на Meme Moguls е на път да отбележи втори скок през януари

Въпреки че не е толкова утвърдена като Cardano, Meme Moguls предлага голям потенциал. Новият алткойн вече бе разпродаден по време на три предварителни кръга на продажба, събирайки $1.6 милиона. Сега, когато се очаква четвъртият етап от предварителната продажба да се разпродаде през януари, инвеститорите се насочват към Meme Moguls, за да се възползват от безбройните увеличения на цената и награди.

Meme Moguls въвежда уникална концепция на DeFi пазара. Тя съчетава мемета и инвестиране, въпреки че се разграничава от меме монетите. Вместо да създава валута около меметата, Meme Moguls въвежда борса, базирана на мемета. Там играчите могат да инвестират във виртуална фондова борса, да персонализират собствените си аватари и да се състезават с други играчи в няколко различни режима на игра.

Тези режими включват приятелски турнири сред приятели, платени събития, в които играчите могат да се състезават за награди, и игри като “Beat the Market”, в които играчите трябва да надминат индексните фондове със своите портфейли.

Като част от екосистемата на Meme Moguls инвеститорите ще бъдат класирани в класация. Първите 20 инвеститори, или “могулите” (moguls), ще получават доходи от месечен награден фонд. Алтернативно, играчите могат да се изправят един срещу друг в състезание с победител за други доходоносни награди.

Токените на Meme Moguls, $MGLS, ще се използват за транзакции в цялата екосистема. Те могат също така да бъдат стейквани за допълнителен доход или държани за дългосрочна възвръщаемост. Ще бъдат пуснати в обращение три милиарда токена $MGLS, а почти един милиард вече са продадени по време на предварителната продажба на Meme Moguls. В момента токените са налични на цена от $0.0027 и според информацията ще продължат да поскъпватс с разпродаването на всеки етап от предварителната продажба.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.