НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano ще направи голямо обявление този уикенд

СЕП. 24, 2021 10:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano ще направи голямо обявление този уикенд

Дългоочакваната среща Cardano Summit 2021, насрочена за 25-26 септември, се смята за най-голямото и най-вълнуващото събитие, организирано досега от организациите зад развитието и популяризирането на блокчейн мрежата Cardano.

Срещата ще бъде достъпна както присъствено, така и виртуално и ще се проведе едновременно в различни градове в Африка, Европа, а събитията, ръководени от общността на САЩ, също ще се провеждат на шест континента и над 50 държави. Участието също е безплатно и изисква само от заинтересованите лица да се регистрират на уебсайта на срещата на върха.


По време на срещата Cardano планира да прави обявления, които да са “решителни за индустрията”, а също така да разсъждава за изминалата година, в която наскоро стартира възможности за смарт договори, което означава, че вече могат да бъдат изградени децентрализирани приложения на блокчейна. 


Те също така ще покажат най-новото в развитието на Cardano и ще представят забележителни политически фигури, технически личности, учени, академици с публикувани публични трудове в областта на блокчейн и бизнес лидери, които ще участват в дискусии по теми като устойчивост, регулиране, приемане на блокчейн и как да дадем сила на света чрез мрежата Cardano.


По-конкретно, EMURGO, инвестиционното звено на Cardano, ще оглавява диалози и изложения за “творчески блокчейн приложения за бизнеса и правителствата”, докато Фондация Cardano, нестопанска организация, отговорна за участието в дългосрочното развитие на Cardano, ще се съсредоточи върху “траекторията на Cardano към предоставяне на социални и финансови услуги на най-слабо развитите части на света".


За Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, а също и главен изпълнителен директор на IOHK, срещата е шанс да покаже какво е било постигнато с шест години “интензивно развитие и рецензирани академични изследвания”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Пренасочват ли се институциите от Биткойн към Етериум?

Кен Кодама, главен изпълнителен директор на EMURGO, който споделя сантимента на Хоскинсън, каза, че събитието е специален повод, особено след като тази година блокчейнът въведе възможности за децентрализирани приложения.


Cardano въвежда децентрализирани финанси, нова порода NFT и други децентрализирани услуги за все по-глобална потребителска база. Като един от субектите основатели на Cardano, ние очакваме с нетърпение да споделим повече подробности за нашите планове за подкрепа на развитието на тези услуги чрез Yoroi Wallet и нашите основни бизнес области.” Кодама каза в официално прессъобщение вчера.


Един вълнуващ аспект на срещата ще е официалното съобщение и дискусиите около разработването на решението за мащабиране на слой 2 на Cardano, Hydra. IOHK вече обяви, че внедряването ѝ е следващият етап, който мрежата се стреми да достигне.


Според Чарлз Хоскинсън, Hydra вече се разработва на хард форка Alonzo. Идеята е да са помогне на мрежата да увеличи максимално ефикасността на мрежата и да се минимизира латентността, като същевременно носи ниски или никакви разходи, и значително намалява изискванията за съхранение, като обработва транзакции извън веригата за набор от потребители, докато използва главния леджър на основния блокчейн като защитен слой за сетълмент.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света