НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Cardano продължава да се разраства - какво да очакваме?

ОКТ. 18, 2021 09:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Cardano продължава да се разраства - какво да очакваме?

Екипът зад Cardano работи по следващата актуализация на Daedalus. Новите партньорства на екосистемата вероятно ще засилят полезността за ADA.

Input Output Hong Kong (IOHK), фирмата, която създаде Cardano, сега поддържа следващото обновяване на мрежата. 


Разработчиците се подготвят за старта на Daedalus v.4.4.0, който включва интеграции с възелите и портфейла на Cardano и възможност за раздвояване на хардуерен портфейл.


Nervos Network обяви, че мостът, свързващ активите на нейния блокчейн с Етериум, Cardano и други мрежи, вече е на живо. “Force bridge” поддържа взаимозаменяемостта на активи на Nervos в различни блокчейни, увеличавайки достъпността.


Не Пропускай: Алткойните ще се представят по-добре от Биткойн - Дан Морхед

Интересното е, че последните партньорства на Cardano са насочени към увеличаване на финансовата достъпност в развиващите се страни. Партньорството на мрежата с Oasis Pro подкрепя правителствата при обединяване на входящи парични преводи за финансиране на големи инфраструктурни проекти.


Партньорствата на Cardano вероятно ще повишат полезността на ADA токените и ще увеличат реалните случаи на използване на алткойна.


Dogecoin милионерът Глаубер Контесото призна, че е инвестирал в Cardano. Той е с възходящ сантимент за криптовалутата и прогнозира пробив в цената на ADA.


Майкъл Ван де Поуп, главен изпълнителен директор и основател на “The Eight Global”, прогнозира, че цената на ADA ще се покачи по-високо, следвайки пътя, който той очерта на дневната графика.Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, прогнозира, че цената на ADA ще достигне $3 долара през септември 2021 г. Прогнозата на Грийн беше точна. Той остава бичи за ADA и е поставил цел от $4 за края на годината.


Грийн сподели:


... [Cardano] скоро може да достигне нови върхове и в крайна сметка да достигне $4 до края на годината.


Важно е да се посочи, че анализаторите на FXStreet прогнозират спад до $1.70, след като разгледаха ценовата тенденция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Купуват ли големите инвеститори по време на спада?

CoinShares казва, че Cardano (ADA), Solana (SOL) и Polkadot (DOT) също са се радвали на приток през седмицата, което предполага, че инвеститорите очакват възможен обрат на пазара.“Входящите потоци дой...
ЯНУ. 25, 2022 01:27 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu (SHIB) и още два алткойна показват признаци на възстановяване

Фирмата казва, че меме токена Shiba Inu (SHIB), блокчейна за алгоритмични стабилни монети Terra (LUNA) и децентрализираната борса (DEX) Pancakeswap (CAKE) се възстановяват от падането на пазара по-бър...
ЯНУ. 24, 2022 17:21 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света