НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Алткойните ще се представят по-добре от Биткойн - Дан Морхед

ОКТ. 17, 2021 11:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Алткойните ще се представят по-добре от Биткойн - Дан Морхед

Основателят и главен изпълнителен директор на Pantera Capital казва, че инвеститорите могат да очакват алткойните да се представят по-добре от Биткойн (BTC) в дългосрочен план.

В скорошно издание на Blockchain Letter на Pantera, ръководителят на фирмата за управление на цифрови активи очертава ключовите цитати на Дан Морехед от конференцията SALT 2021 в Ню Йорк. 


По време на конференцията Морхед каза, че докато компанията му е спечелила много от BTC, той подчерта, че повечето бъдещи печалби от криптовалути ще дойдат от инвестиции в алткойни.


“Моята гледна точка е: Биткойн беше невероятен - Биткойн фондът Pantera е нараснал с 67,000% от създаването си. Мисля обаче, че по-голямата част от бъдещите печалби ще бъдат от токени извън Биткойн. Знам, че това звучи [като ерес] за някои хора тук, но това е моето професионално мнение.”


Морхед сравнява възхода на Биткойн и неговите конкуренти с този на бума на технологичната индустрия в края на 90-те години.


“Това е като да кажете през 1998 г., че [по-голямата част от бъдещите технологични печалби ще дойдат извън Microsoft.

По това време Microsoft струваше 218 милиарда долара, Apple 3.5 милиарда долара, Amazon беше 2.2 милиарда долара. Google и Facebook бяха нула - те дори не съществуват. През годините, откакто Microsoft се справи отлично - той се покачи 10 пъти. 80% от технологичните печалби в тези пет акции обаче дойдоха извън Microsoft.


Това е гледната точка, която имам тук - мисля, че BTC ще се повиши много - около 10 пъти. Това е страхотна инвестиция... [но] мисля, че по-широкото портфолио ще [се справи по-добре].”


Към момента на писане BTC има пазарна капитализация от $1.274 трилиона, докато всички алткойни заедно имат пазарна капитализация от $ 1.21 трилиона, според данни от CoinMarketCap.


Не Пропускай: 
Ето за кои криптовалути има най-високи очаквания сред трейдърите

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света