НАЧАЛО Прессъобщения

Cardano се подготвя за срещата на върха през 2023 г., Chainlink стартира на Avalanche, а Bitcoin Spark иска да демократизира майнинга

ноември 2, 2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano се подготвя за срещата на върха през 2023 г., Chainlink стартира на Avalanche, а Bitcoin Spark иска да демократизира майнинга

Cardano се подготвя за срещата на върха през 2023 г., Chainlink стартира на Avalanche, Bitcoin Spark започва революция в майнинга.

Тъй като пазарът навлиза в следващата си бича фаза, пазарните анализатори се вълнуват от развитието на Cardano, Chainlink и Bitcoin Spark. В тази статия ще бъдат разгледани последиците от тези тенденции за пейзажа на дигиталните активи.

Посетете ICO на Bitcoin Spark за втори шанс да се присъедините към Bitcoin по-рано

Cardano се подготвя за срещата на върха през 2023 г.

Cardano е водеща развойна дейност в криптопространството. Сега проектът се подготвя за едно от най-големите събития в индустрията. От 2 до 4 ноември Cardano ще се събере в Дубай за срещата на върха 2023.

Cardano Spot обяви, че ще предостави на общността предаване на живо на цялото събитие. В рамките на Срещата на върха 2023 ще бъдат съобщени най-новите новини за Cardano и развитието на мрежата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


Анализаторите прогнозират, че цената на ADA ще се повиши. Предвижда се цената на ADA да се повиши над $0.300, когато това се случи. Ако цената на ADA пробие над $0.300, бъдещото движение на цената ще покаже, че токенът ще се доближи до следващата съпротива при приблизително $0.394.

Функциите на Chainlink започнаха да функционират в мрежата на Avalanche

Chainlink е първенец в приемането на блокчейн в реалния свят. През 2023 г. Chainlink си партнира с големи финансови групи, включително Swift, DTCC, Euroclear, Clearstream, ANZ, Citi, BNY Mellon, BNP Paribas и Lloyds Banking Group.

Най-новата тенденция включва мрежата Avalanche. Характеристиките и функциите на Chainlink са пуснати в действие в мрежата Avalanche. Като част от старта Avalanche вече има достъп до всички API в света, намалени разходи за газ и възможност за извършване на персонализирани изчисления върху всякакви данни.

Chainlink Oracle стартира и в мрежата на Fyde Treasury. Освен това монетата на Chainlink, LINK, се представи силно на пазара. Цената на LINK наскоро излезе от модела на странична търговия. В резултат на това LINK проби съпротивата от $10.

Bitcoin Spark (BTCS) за демократизиране на добива

От стартирането на Bitcoin добивът е ключов процес за осигуряване на мрежата. Въпреки това, високите енергийни изисквания и скъпите графични процесори направиха добива процес, извършван само от малцина. Bitcoin Spark беше създадена, за да реши този проблем и да демократизира добива.

За да постигне това, Bitcoin Spark представи нов механизъм за консенсус – доказателство за процес. Този нов модел ще даде възможност на всеки, който разполага със смарт устройство, да добива токени BTCS. Намаляването на енергийните изисквания има за цел да позволи на повече миньори и да повиши сигурността на мрежата Bitcoin Spark.

Като хард форк от Bitcoin, BTCS също работи със същата инфраструктура за защита на личните данни и сигурност. Подобреният й механизъм за консенсус обаче прави мрежата по-бърза и има по-ниски трансакционни разходи от Bitcoin.

Тези уникални характеристики превърнаха Bitcoin Spark в изключително следен проект. Във фаза VIII на своето първично предлагане на монети (ICO), с цена на BTCS от $3.25 за токена. Прогнозата за цената предполага, че BTCS може да достигне исторически максимум от $50. Това превърна BTCS в топ криптовалута за покупка при следващото пазарно рали.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.