НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) с ново забележително постижение

25.01.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) с ново забележително постижение

Мрежата Cardano (ADA) бележи значителен ръст в приемането на смарт договори в блокчейна си, което е ключов фактор за постигане на целта на платформата да се конкурира с утвърдени структури като Етериум (ETH).

Към 24 януари общият брой на V1 и V2 Plutus смарт договорите в Cardano достигна 24,050. Това представлява ръст от 67%, възлизащ общо на 9,671 допълнителни договора от 1 януари 2024 г., когато броят им беше 14,379, според данни, получени от Cardano Blockchain Insights.

Забележително е, че този скок в броя на смарт договорите се основава на разширяването, наблюдавано през 2023 г., когато платформата добави почти 10,000 договора заедно с повишената развойна дейност.

Повишената развойна дейност е в съответствие и с предишен доклад, в който се посочва, че екипът, стоящ зад Plutus Core, е внедрил обща елиминация на подема (CSE) за Untyped Plutus Core.

След това внедряване в платформата се наблюдават забележителни подобрения, като се виждат значителни подобрения в разходите и размерите на повечето скриптове.

От съществено значение е да се подчертае, че Plutus Core функционира като език за програмиране, който свързва разделителната линия между смарт договорите и крайния слой за сетълмент на блокчейна на Cardano.

Успоредно със засиленото развитие на мрежата, данните на създателя на Cardano, Input Output Global (IOG) разкриват, че към края на седмицата, приключваща на 19 януари, в Cardano са стартирани 157 проекта, като активно се разработват 1,319 проекта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Крипто инвеститор достигна $2 милиона печалба само за два месеца – ето как

От Arkham Intelligence споделиха, че проницателен инвеститор се е възползвал от неотдавнашния скок на меме монетата Dogwifhat (WIF), постигайки впечатляваща възвръщаемост от 33,000% от инвестицията си в Solana.

04.03.2024 18:00 2 мин. четене

Ето защо може да не видим спот Етериум ETF тази година

Борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн (BTC) отбелязаха значителен успех, което предизвика интерес към подобни предложения за други криптовалути като Етериум (ETH).

04.03.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.