НАЧАЛО Прессъобщения

Cardano милионер, който спечели $2.5 милиона, инвестира голяма част от USDT токените си в предварителна продажба на AI токен

09.06.2024 9:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano милионер, който спечели $2.5 милиона, инвестира голяма част от USDT токените си в предварителна продажба на AI токен

Милионер от Cardano наскоро инвестира значителна част от своите USDT в нов проект - първоначалната продажба на Algotech.

Това действие предизвика интерес в криптовалутната общност. Мнозина го разглеждат като възможност за сливане на традиционни блокчейн системи като Cardano с иновативна AI технология.

Преместването на голяма част от печалбите им в ранна продажба показва тенденцията опитни крипто инвеститори да се разклоняват в нови технологични области. Този ход подчертава как блокчейн и AI, две технологии, които променят правилата на играта, се обединяват, за да трансформират много индустрии.

Очаква се Cardano (ADA) да поддържа стабилна цена преди ралито

Родният токен на Cardano ADA се търгува стабилно между $0.43 и $0.47 от 23 май насам. Тази стабилност е необичайна на често волатилния крипто пазар. Уникалното ценово поведение дори предизвика шеги в интернет. Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, прегърна хумора, като сподели меме в социалните мрежи въпреки типичния си сериозен маниер.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това ADA и преди е преживявала подобни спокойни периоди. В края на 2019 г. тя се търгуваше между $0.35 и $0.45 в продължение на около три месеца, докато не се повиши през януари 2020 г. Миналото лято тя се задържа предимно между $0.25 и $0.30 до октомврийския скок на криптовалутата. Въз основа на тази история ADA може да запази сегашната си цена от $0.45 за още един месец или по-дълго и скоро да доведе до рали.

Милионер от Cardano залага на алгоритмичната търговия на Algotech

Анонимен инвеститор в Cardano, който е спечелил $2.5 милиона по време на последния бичи пазар, смело е инвестирал значителна част от своите USDT авоари в предварителната продажба на Algotech. Този ход за диверсифициране на приходите в ранната продажба на проект, управляван от изкуствен интелект, предизвика интереса на крипто света. Милионерът вероятно признава нарастващия потенциал на AI и иска да се възползва от иновативната технология, като същевременно подкрепя нейното развитие.

Algotech поражда вълнение със своя свеж начин на децентрализирана алгоритмична крипто търговия. Платформата иска да промени търговията и инвестирането, като използва нови технологии и автоматизация. Със силен фокус върху машинното обучение и изкуствения интелект, алгоритмите на Algotech разглеждат много исторически и пазарни данни в реално време, за да открият модели, тенденции и възможности. Този подход, основан на данни, помага да се прави информиран избор и позволява на платформата да се адаптира към променящите се пазарни условия.

Инвестицията на милионера от Cardano в предварителната продажба на Algotech е наистина невероятна, като се имат предвид големите усилия на проекта за набиране на средства. Понастоящем в своята бонусна фаза, предварителната продажба вече е събрала над $6.1 милиона, което показва силно доверие на инвеститорите. При текуща цена на токена от $0.08 анализаторите са оптимистично настроени за потенциала на Algotech, като прогнозират, че родният му токен ALGT може да достигне $1 скоро след стартирането.

Algotech разширява технологичните бариери с инвестиция в H100

В ход, който допълнително повиши нейния престиж, Algotech обяви мега раздаване със зашеметяващ награден фонд от $250,000. Това раздаване предлага на участниците шанса да бъдат един от десетте късметлии, всеки от които ще получи ALGT токени на стойност $25,000. За да се класират, хората трябва да имат минимално участие от $100 в предварителната продажба на Algotech. Това раздаване създаде голямо вълнение, като привлече повече инвеститори към проекта и увеличи ангажираността в неговата нарастваща общност.

Algotech прави умни избори за подобряване на своята платформа. Най-важното е, че платформата инвестира $1.2 милиона в графични процесори H100. Тази голяма инвестиция в хардуер от най-висок клас ще направи двигателя за изкуствен интелект на Algotech много по-бърз, по-точен и по-способен като цяло. Графичните процесори H100 са наистина добри в задачите за изкуствен интелект и машинно обучение. С тях Algotech може да обработва по-ефективно огромни количества данни, да забелязва сложни модели и да взема по-бързо и по-точно решения за търговия.

Получаването на графични процесори H100 се вписва идеално в целта на Algotech да използва усъвършенствани технологии за по-добри резултати от търговията. Като комбинира тези високопроизводителни графични процесори със смарт алгоритми, Algotech има за цел да даде на своите потребители предимство в бързо развиващия се свят на търговията с криптовалути. Очаква се този технологичен ъпгрейд да подобри много части на платформата, включително нейните стратегии за инерционна търговия, средно обръщане, пробив и арбитраж. Тези стратегии ще станат по-прецизни и ще реагират на пазарните промени в реално време.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.