Home

Cardano губи инерция пред Avalanche и DTX Exchange – защо притежателите се отказват от ADA?

27.06.2024 12:41 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano губи инерция пред Avalanche и DTX Exchange – защо притежателите се отказват от ADA?

С приключването на юни Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX) станаха популярни сред инвеститорите, но последните тенденции предполагат огромна промяна.

Тъй като Avalanche показва впечатляваща съпротива, а DTX набира сила, много притежатели преоценяват позициите си в Cardano (ADA)

Нова блокчейн интеграция може да покачи цената на AVAX до $30

Avalanche (AVAX) бързо се утвърди като водещ алткойн след пускането си през 2020 г. от Ava Labs. В едно скорошно развитие Ava Labs разкри плана си да предложи решения за управление на интелектуалната собственост на южнокорейските К-поп изпълнители, използвайки Avalanche.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Според неотдавнашен доклад на Allied Research се очаква до 2031 г. К-поп индустрията, включваща спонсорски сделки, продажби на билети и стоки, да достигне оценка от $20 милиарда. Понастоящем цената на AVAX се търгува около $26.3 и е спаднала с 28% през последния месец. Пазарната капитализация на проекта е $10.4 милиарда, като обемът на търговията е $341 милиона, а 33 RSI показва, че тя е близо до територията на свръхпродажбите.

Cardano (ADA) губи светлината на прожекторите на фона на конфликтите със SEC

Въпреки че се счита за блокчейн платформа от следващо поколение, Cardano (ADA) е изправена пред сериозни регулаторни и технически предизвикателства. Класифицирането на ADA от SEC като ценна книга доведе до изключването ѝ от няколко американски платформи за търговия, което доведе до 26% спад на пазарната стойност от януари насам. Този регулаторен натиск се отрази значително на доверието на инвеститорите.

Неотдавнашните показатели за представянето на Cardano (ADA) пораждат опасения сред инвеститорите. Cardano (ADA) се търгува на цена от $0.376, което отразява спад от 17% през последния месец. Пазарната ѝ капитализация е $13.570, като 24-часовият ѝ търговски обем е $255 милиона, което е ръст от 15%. RSI на ADA е 38.82, което предполага, че се приближава до условия на свръхпродажба.

DTX Exchange изпреварва Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX)

Тъй като инвеститорите в Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX) търсят алтернативи за диверсификация на портфейлите си, DTX Exchange навлезе на пазара с гръм и трясък. Мрежата привлича вниманието на крипто общността с цялостен набор от правила и насоки, които гарантират прозрачност, сигурност и ефективност за всички участници.

DTX Exchange използва разпределени пулове за ликвидност, за да повиши ликвидността и да намали пропадането. Тя обединява ликвидност от множество източници, за да създаде по-ефективна среда за търговия. Този хибриден модел съчетава елементи на централизирани и децентрализирани борси, като запазва предимствата на децентрализацията по отношение на сигурността и поверителността.

Смарт договорите, задвижвани от блокчейн технологията, играят жизненоважна роля в изпълнението и прилагането на правилата на протокола DTX. Те улесняват сигурните и автоматизирани трансакции, като гарантират, че потребителите изпълняват сделките по предназначение.

Премиум опции за търговия на DTX Exchange (DTX) привличат инвеститорите

Протоколът DTX използва книга за поръчки във веригата, която прозрачно записва всяка една от тях за покупка и продажба. Тази прозрачност гарантира, че процесът на търговия може да бъде проверен от всички участници, което повишава доверието и надеждността.

Тъй като DTX Exchange набира популярност, тя е на път да привлече търговци, които ценят сигурността и ефективността, като потенциално накара инвеститорите да се откажат от утвърдени алткойни като Cardano (ADA) и Avalanche (AVAX) в дългосрочен план.

Въпреки че Cardano (ADA) и Avalanche продължават да заемат важни позиции на крипто пазара, техните неотдавнашни борби подчертават важността на адаптивността. Борсата DTX, със своя уникален подход и обещаващи функции, представлява бъдещето на следващото поколение търговия с криптовалути.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
Прочетете Бялата книга
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.