НАЧАЛО Прессъобщения

Cardano доминира в пространството на мъртвите монети, основателят на Solana предизвиква спекулации, KangaMoon навлиза на крипто пазара

27.02.2024 8:52 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano доминира в пространството на мъртвите монети, основателят на Solana предизвиква спекулации, KangaMoon навлиза на крипто пазара

Последните доклади на AlphaQuest хвърлят светлина върху предизвикателствата, пред които са изправени мрежи като Cardano, докато интригуващи туитове от основателя на Solana предизвикват спекулации в крипто общността.

На този фон KangaMoon излиза на сцената със своя иновативен подход за промяна на досегашният наратив с меме монетите.

Cardano (ADA) доминира в пространството на мъртвите монети през 2024 г: Доклад на AlphaQuest

В неотдавнашен доклад на AlphaQuest Cardano се очертава като мрежа, бореща се с мъртвите монети през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Проучването разкрива, че зашеметяващите 74% от проектите, базирани на Cardano, са престанали да съществуват, което бележи значително предизвикателство в екосистемата на Cardano. За да определи състоянието на проектите, AlphaQuest използва строги критерии.

Докладът подчертава сложността и рисковете, присъщи на криптовалутното пространство, като посочва, че изминалата година е била особено трудна за новите проекти. Тъй като Cardano се сблъсква с висок процент неуспешни проекти, проучването подчертава по-широките предизвикателства в индустрията, като призовава заинтересованите страни от Cardano да се движат предпазливо в условията на развиващата се пазарна динамика.

Основателят на Solana (SOL) предизвиква спекулации със загадъчен туит за Сатоши

Основателят на Solana Анатолий Яковенко наскоро разпали любопитството на крипто общността с изненадващ туит, в който се споменава Сатоши Накамото, създател на Биткойн. Туитът на Яковенко последва публикуването на 120 страници от имейл кореспонденцията между Сатоши и Марти Малми, които хвърлят светлина върху ранното развитие и визията на Биткойн.

В отговор на гледната точка на Сатоши за бъдещите технологични възможности на Solana Яковенко шеговито предположи, че Сатоши може би също е имал пръст в създаването на Solana, макар и тайно. Като създател на Solana, коментарът на Яковенко намеква за паралелите, направени между наследството на Сатоши и иновативните блокчейн проекти като Solana.

KangaMoon (KANG): Предефиниране на опита с меме монетите

KangaMoon (KANG) разтърсва пространството на меме монетите с иновативния си подход, като се стреми да предефинира типичния наратив, свързан с меме монетите, като набляга на полезността и иновациите. За разлика от конвенционалните меме монети, които съществуват само като дигитални активи, KangaMoon има двойна цел – да служи като вътрешна валута за предстоящата play-to-earn (P2E) игра KangaMoon.

Тази игра предлага на играчите възможност да се включат във вълнуващи дейности, като например да се борят с опоненти, да наблюдават мачове и дори да залагат на резултатите, създавайки динамично и интерактивно игрово изживяване, съчетано със социално-фантастични елементи.

Освен това притежателите на KANG получават ексклузивни предимства, включително достъп до седмични, месечни и тримесечни предизвикателства.

Понастоящем KangaMoon се намира в етап 2 на предварителната си продажба на цена от $0.0075 за токен, което представлява значително увеличение от 50% спрямо първоначалното предлагане от $0.005. Експертите очакват още един значителен скок на стойността, след като първокласни централизирани борси (CEX) листнат меме монетата през второто тримесечие на 2024 г., като прогнозите сочат потенциален ръст от 1,000%.

Ентусиастите, които искат да се включат в KangaMoon, могат да се възползват от възможността да спечелят KANG токени, като ги закупят по време на предварителната продажба и разпространят информацията в социалните медии. За да се подслади сделката, в момента за ограничен период от време се предлага 15% бонус, който насърчава ранното участие.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.