НАЧАЛО Прессъобщения

Cardano (ADA) и RCO Finance (RCOF): Оценка на потенциала за бъдещи печалби на крипто пазара

14.05.2024 20:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) и RCO Finance (RCOF): Оценка на потенциала за бъдещи печалби на крипто пазара

Известно е, че крипто пазарът е волатилен и това накара много разумни инвеститори да не зависят само от една монета, за да реализират печалби.

Въпреки че в джоба си държат една от най-добрите монети в крипто пространството, притежателите на Cardano (ADA) се хвърлят върху нови проекти, които имат потенциал да покажат положителен растеж.

Един такъв проект е RCO Finance, който представя уникална платформа за потребителите за търговия с акции и криптовалути.
Прочетете нататък, за да откриете причината, която стои зад решенията на тези инвеститори.

Какво се случва с Cardano (ADA)?

От създаването си Cardano (ADA) е нараснала значително, като се е увеличила с повече от 1,900%. Това донесе огромни печалби за много от ранните ѝ инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това, в последно време монетата изглежда не може да спечели срещу мечките, тъй като пазарът ѝ преживява низходяща тенденция. През последните 30 дни тя се е понижила с 7.5%, а през предходните седем дни – с 3.9%.

Към момента на писане на статията Cardano (ADA) регистрира търговски обем от $311 милиона и се търгува на цена от $0.4485. Един от анализаторите, Джевон Маркс, твърди, че монетата може да достигне цена от $7.80, което представлява увеличение с до 1,500% в сравнение с текущата ѝ цена.

Той обясни още, че мечките се опитват да тласнат пазара надолу и вероятно ще се уморят след няколко седмици.

Тази прогноза съвпада с вижданията на друг топ анализатор, Али Мартинез, който прогнозира, че Cardano (ADA) трябва да се изкачи до $10 в близко бъдеще.

Притежателите на Cardano (ADA) смятат, че неотдавнашното пазарно движение на монетата вероятно е последният момент за купуване по време на спад.

Въпреки че бъдещето остава несигурно за посоката, която може да следва цената на монетата, в момента се увеличават новите проекти. Много съобразителни инвеститори не губят време да разширяват портфейлите си с тези обещаващи проекти, тъй като те все още са в етап на предварителна продажба.

RCO Finance (RCOF) има за цел да промени пространството на крипто търговията

RCO Finance (RCOF) е нова децентрализирана платформа за търговия, която въвежда иновативен подход, който може да промени начина, по който потребителите търгуват с криптовалути.

Платформата ще позволи на потребителите да използват криптовалута за закупуване на различни предмети, включително недвижими имоти, облигации, акции и алтернативни инвестиции.

Тя предлага и DeFi карти, които потребителите могат да използват за участие в различни DeFi дейности в крипто пространството от всяка точка на света.

Тези DeFi карти ще бъдат гъвкави и удобни за използване независимо от дейността на потребителите, независимо дали става въпрос за закупуване на предмети или прехвърляне на средства. Потребителите ще имат пълен контрол върху всички активи, налични на тази платформа.

Този нов проект е и платформа за AI търговия, която може да помогне на потребителите да анализират пазарната тенденция на своите монети и да идентифицират обещаващи инвестиционни възможности.

Тя също така ще помага на потребителите при автоматичното поставяне на сделки, така че те няма да се притесняват, че ще пропуснат възможност за търговия.

Заключение

Понастоящем RCO Finance (RCOF) е в първия етап на предварителната продажба, а ранните инвеститори могат да закупят всеки токен само за $0.0127. Монетата има потенциал да се изстреля високо и да донесе огромни печалби на своите инвеститори.

Участвайки в тази предварителна продажба, инвеститорите могат да се възползват от невероятни предимства като участие в томболи с награди и 40% отстъпка от таксите за търговия.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете предварителната продажба на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.