НАЧАЛО Алткойни

Cardano (ADA) китовете са купили 16 милиона токена докато цената скача

март 2, 2022 19:14 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) китовете са купили 16 милиона токена докато цената скача

Последните данни на Santiment, споделени от популярен криптоаналитизатор, показват, че големите адреси на Cardano, държащи между 100,000 и 1 милион токена, са закупили повече от 16,000,000 ADA с покачването на цената.

ADA се доближи до психологическото ниво от $1, след като отбеляза значителни печалби през последните два дни. Деветата по големина криптовалута се повиши с над 20% от 28-ми февруари, след като натискът от страна на купувачите се увеличи.

Изглежда, че големите инвеститори изкупуват ADA, тъй като данните на Santiment показват, че голям брой поръчки за покупка са били изпълнени през последните 48 часа. Фирмата за блокчейн анализи отчита значително увеличение на притежанията на средни по размер китове в мрежата на Cardano с невероятните 16 милиона токена.

Освен това, Cardano изглежда преминава през период на акумулация от всички нива на адреси на притежатели. „Адресите на акули“ на Cardano, които съдържат 10,000 до 100,000 ADA токена, са натрупали почти половината от общото предлагане на Cardano от 34.12 милиарда ADA, добавяйки още 6% през февруари.

Така наречените „hodlers„, което се отнася до Cardano адреси, държащи повече от година, също са натрупали най-високия баланс в ADA от декември 2019 г. насам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този DeFi протокол нараства на фона на стагниращ пазар

Последните актуализации и развития на мрежата Cardano може да са допринесли за бичите настроения и в резултат на това някои смятат, че цената на ADA може да се повиши. Според анкета на Finder, някои анализатори смятат, че цената на ADA може да достигне $58 до 2030 г.

IOHK, компанията-майка на Cardano, през февруари обяви успешно пускане на първата от трите основни актуализации за надграждане на основната мрежа през 2022 г. Очаква се другите две големи актуализации на кода да последват през юни и октомври.

Компанията казва, че възнамерява да въведе набор от подобрения за мащабиране през 2022 г., които ще бъдат фокусирани около hard fork combinator (HFC) събитията през юни и октомври. В контекста на Cardano, HFC има за цел да позволи комбинацията от множество протоколи, без да изисква значителни промени.

ADA се търгува на цена от $0.95 към момента на публикуване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Три токена, които могат да скочат до 100Х – и защо предварителните продажби са новия хит

Крипто пазарът постоянно нараства, като към момента на писане на статията се движи около $1.08 трилиона. Разбира се, Биткойн остава най-стабилният играч с над 40% пазарен дял, но Етериум, BNB, Aave, Solana и другите алткойни също се развиват доста.  Въпреки това, крахът на FTX доказа на инвеститорите, че дали ще се търгува с нов токен, […]

февруари 4, 2023 16:12 6 мин. четене

Fantom скача с 200% – ще продължи ли възхода? – Santiment

Водеща фирма за криптоанализи предполага, че популярният алткойн е само в началния етап на голямо рали.

февруари 3, 2023 16:00 2 мин. четене

Рекорден брой китови транзакции с Dogecoin на 31 януари

Santiment установи, че на 31 януари Dogecoin (DOGE) преживял най-големия брой китови транзакции през тази година.

февруари 3, 2023 11:10 2 мин. четене

Този децентрализиран токен се повиши с 50% за няколко дни

Децентрализиран токен, базиран на Етериум (ETH) се повиши с 50% само за няколко дни, след като публикува годишния си отчет.

февруари 2, 2023 21:00 1 мин. четене