НАЧАЛО Прессъобщения

Cardano (ADA) или Ethereum (ETH) – кое е по-печелившо? Този нов алткойн може да ви доближи до повече печалби

06.02.2024 9:18 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) или Ethereum (ETH) – кое е по-печелившо? Този нов алткойн може да ви доближи до повече печалби

Тъй като инвеститорите се ориентират в динамичния пейзаж на крипто стейкингът, сравнението на доходността между Cardano (ADA) и Ethereum (ETH) става все по-актуално.

Междувременно новият Kangmoon (KANG) се утвърждава на крипто пазара.

Cardano (ADA): Преглед на стейкинга

Понастоящем токена Cardano (ADA) е на стойност $0.49, което отразява значителен спад от r% през последния месец. Това понижение на стойността повдига въпроси относно рентабилността на стейкинга на ADA.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За разлика от Етериум, който премина към Proof-of-Stake (PoS) модела с ъпгрейда си до версия 2.0, ADA е изградена върху PoS от самото начало, осигурявайки енергийно ефективна и мащабируема мрежа.

Стейкинг процесът при Cardano е достъпен за широк кръг потребители, като не изисква минимална сума, което демократизира участието. Притежателите на ADA могат да управляват свои собствени стейкинг пулове или да делегират токените си на съществуващи пулове, като в замяна получават възнаграждения. Възнагражденията се разпределят въз основа на стейкнатата сума и резултатите на избрания стейкинг пул.

Етериум (ETH): Стабилен и в центъра на вниманието

Настоящата стойност на Етериум от $2,308, със значително увеличение на годишна база от 42%, рисува оптимистична картина за потенциалните стейкъри. Това покачване е емблематично за стабилното пазарно представяне на Етериум и нарастващото му приемане, особено след преминаването му към PoS модел с Етериум 2.0. Този преход не само подобрява мащабируемостта и енергийната ефективност, но и отваря нови възможности за инвеститорите, които се интересуват от стейкване.

Стейкинг моделът на Етериум е от ключово значение за сигурността на мрежата му и позволява на залагащите да печелят награди, като блокират своите ETH в системата. Преминаването към PoS е част от непрекъснатото развитие на Ethereum, целящо да реши проблеми като претоварването на мрежата и високите такси за транзакции. Стакерите допринасят за стабилността на мрежата и в замяна печелят ETH като награди, като доходността се определя от размера на заложените ETH и условията в мрежата.

Kangamoon (KANG): Разгръщане на силата на меметата и игрите

Kangamoon се очертава като светъл лъч за любителите на меме монети и блокчейн геймърите. Тази новаторска платформа не е просто поредното допълнение към крипто екосистемата; това е революционен проект, който съчетава привлекателността на меметата с ангажираността на дейностите, ръководени от общността, създавайки предпоставки за безпрецедентно преживяване в сферата на социалната фантастика и play-to-earn преживяванията.

С рамка, създадена да насърчава жизнена общност, Kangamoon се отличава с интегрирането на Social-Fi елементи, които насърчават активното участие и сътрудничество. Всяка дейност в рамките на екосистемата Kangamoon е възможност за притежателите на $KANG да печелят награди, което прави всяко взаимодействие в рамките на общността не само забавно, но и потенциално доходоносно.

Уникалната комбинация от ангажиращ геймплей, награди за общността и меме-култура на проекта привлече вниманието както на крипто аналитиците, така и на ентусиастите, отбелязвайки го като едно от най-очакваните пускания на пазара през 2024 г. Началната цена на токена от само $0.005, съчетана с амбициозната пътна карта на проекта и солидната интеграция на SocialFi и GameFi, представлява вълнуваща възможност за ранните осиновители и инвеститори.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.