НАЧАЛО Прессъобщения

Cardano (ADA) и Binance Coin (BNB) са изправени пред спад: Открийте защо инвеститорите се насочват към Everlodge (ELDG)

октомври 4, 2023 12:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) и Binance Coin (BNB) са изправени пред спад: Открийте защо инвеститорите се насочват към Everlodge (ELDG)

Омръзнало ви е да плащате високи наеми? Мечтаете да притежавате райско кътче? Everlodge може да задоволи вашите нужди.

Докато Cardano (ADA) и Binance (BNB) се борят, Everlodge процъфтява. Разберете защо инвеститорите се обръщат към тази нова платформа.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Цената на Cardano (ADA) се понижава въпреки добрите дългосрочни перспективи

Cardano (ADA) има добра дългосрочна оценка от 62 точки според InvestorsObserver. Тази оценка се базира на това как Cardano (ADA) се е търгувала в миналото, включително движението на цените ѝ през последните няколко месеца до една година, и как се сравнява с дългосрочните си средни стойности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Като цяло цената на Cardano (ADA) се понижава през последните месеци. През последните 24 часа цената на Cardano (ADA) е спаднала с около 2.5%. Текущата цена на ADA е $0.25, което е с 92% под най-високата достигната стойност от монетата при нивото от $3.10.

Binance спира услугите за спот търговия с някои алткойни

Binance ще спре да предлага услугите на ботове за спот търговия за някои алткойни. Това е последната от поредицата промени, които крипто борсата направи в своята платформа. Много хора смятат, че Binance прави тези промени, за да отговори на правни проблеми с регулаторните органи в Съединените щати.

Освен това съобщението доведе до понижаване на цените на засегнатите алткойни. Някои от алткойните загубиха до половината от стойността си. Това показва, че Binance става по-внимателна заради вниманието, което получава от регулаторните органи.

Освен това изходът от правната битка между Binance (BNB) и SEC може да окаже значително въздействие върху бъдещето на регулирането на криптовалутите.

Ако SEC успее в делото си, това може да доведе до по-строги регулации за борсите за криптовалути, както и за други крипто предприятия.

Цената на Binance Coin (BNB) също се понижи през последните дни. В момента BNB се търгува на цена от $212, което не отразява драстични движения през последните 7 дни. Освен това Binance Coin е с около 69% под най-високата си стойност за всички времена (ATH) достигната при нивото от $690.93.

Everlodge (ELDG): Разбиване на бариерите пред притежаването на недвижими имоти

Пазарът на недвижими имоти е скъп, недостъпен и отнема много време. Средната цена на жилищата само в САЩ е над $400,000, а продажбата на едно жилище отнема средно 60 дни.

Everlodge е нова революционна платформа, която използва блокчейн технологията, за да демократизира собствеността върху недвижими имоти. С помощта на ELDG всеки може да закупи част от ваканционен имот от висок клас само за $100.

Платформата ще работи чрез фракциониране на незаменяеми токени (NFT) на имоти с висока стойност. По този начин един имот може да има множество собственици, всеки от които притежава фракция от имота. Това дава възможност на хората да инвестират в недвижими имоти, които иначе не биха могли да си позволят.

Освен това платформата ще предлага редица други предимства на своите потребители. Например, те ще могат да получават пасивен доход от инвестицията си, като отдават под наем своите части от имота на други потребители. Потребителите ще получават и безплатни престои в хотели от групата Everlodge и ще могат да разменят безплатните си престои срещу пари.

Освен това в момента ELDG е в средата на предварителната си продажба, а токените се търгуват само за $0.018. Това е огромна възможност за инвеститорите, тъй като се очаква токените да повишат стойността си с 280% до края на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.