НАЧАЛО Прессъобщения

ByBit и KuCoin подхранват шума около ICO бонус събитието на BTCS сред притежателите на SOL

ноември 20, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ByBit и KuCoin подхранват шума около ICO бонус събитието на BTCS сред притежателите на SOL

Стратегическите листвания на ByBit и KuCoin от Bitcoin Spark (BTCS), иновативен блокчейн и процъфтяващ ICO проект, предизвикват засилено очакване и ентусиазъм.

Дългоочакваното ICO бонус събитие на BTCS разнообразява атмосферата, когато ICO проектът достига своя връх, подхранван от листингите на ByBit и KuCoin. В резултат на това вълението се разпростря сред притежателите на SOL засилва очакването.

Крипто борсата ByBit

Bybit е водеща световна борса за крипто деривати, известна с ливъридж до 100x за безсрочни договори за популярни криптовалути като BTC и ETH. С удобен за ползване интерфейс, тя осигурява добра ликвидност и усъвършенствани функции за търговия за потребителите в световен мащаб.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Крипто борсата Bybit е призната за сигурни спот и фючърсни пазари и е достъпна за потребители от 200 държави в Австралия, Европа, Азия, Южна Америка и Африка. Наличието му в различните държави обаче зависи от регулаторните съображения, свързани с криптовалутите.

Bybit се ангажира да разширява услугите си и да предоставя оптимално изживяване при търговия с BTCS. Макар че е достъпна в множество държави, някои ограничения в конкретни региони възпрепятстват разширяването.

KuCoin

KuCoin е важен играч в обмена на криптовалути, като предлага широк избор от над 700 дигитални актива. Токенът подхожда на търговците, които се интересуват от по-рядко срещани криптовалути, а ниската такса за сделки с лимитирани поръчки за ETH и BTC го прави рентабилен за търговците.

Освен конкурентни такси, KuCoin предоставя функции, пригодени за напреднали търговци, включително ботове за търговия, търговия с фючърси и възможности за генериране на доходност в областта на децентрализираните финанси (DeFi). Включването на токени с ливъридж също обслужва тези, които търсят засилена експозиция към конкретни активи.

За трейдърите, които преминават от други платформи, KuCoin предлага обещаваща дестинация с усъвършенствани инструменти, задвижвани от Kucoin Token (KCS), родния токен, изграден по ERC-20 стандарта в мрежата на Етериум, поддържан от повечето ETH портфейли. Въпреки това KuCoin може да не е най-добрият избор за начинаещи поради оперативната си сложност.

Платформата също така не е налична в Съединените щати поради регулаторни причини. Въпреки това тя обслужва потребители в над 200 държави по света, което я прави достъпна за разнообразна международна аудитория и е идеална за листване в BTCS.

Цена на SOL

Solana (SOL) е блокчейн платформа за смарт договори и dApps, използваща консенсусния механизъм доказателство за залог (PoS), стартирана през 2020 г.

Цената на SOL преживява значителен скок, осигурявайки си позиция сред шестте най-големи криптовалути. Това забележително представяне идва въпреки предизвикателната за SOL година, през която тя се сблъска с регулаторен контрол. Цената на SOL започна впечатляващия си подем през юли, въпреки че Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) определи SOL като ценна книга по-рано през 2023 г.

Bitcoin Spark (BTCS): Финална фаза на ICO-то

Bitcoin Spark е форк на BTC със сходна токеномика, като ограниченото предлагане на 21 милиона токена, но с различни процеси. Като се има предвид, че оригиналната платформа е бавна и не разполага с възможности за смарт договори може да се каже, че BTCS внася скорост, мащабируемост и аспекти на смарт договори.

Платформата разгръща многофункционален слой, засягащ изпълнението, консенсуса, възнагражденията и добива. И четирите са оперативно съвместими, но слоят за добив е отделен от останалите, като е свързан със слоя за възнаграждения.

Възнагражденията за добив на BTCS ще надхвърлят времевата рамка на BTC. Механизмът на Bitcoin Spark, познат като доказателството за процес (PoP) набира популярност, тъй като неговият приобщаващ и достъпен характер привлича различни инвеститори.

BTCS използва приложението Bitcoin Spark, за да изпълни обещанието си. To е достъпно за всеки, който разполага със стандартно смарт устройство и високоскоростна връзка, както и дава възможност за участие в широките функции на екосистемата на BTCS.

ICO на Bitcoin Spark е в краен етап!

С наближаването на датата на стартиране BTCS заема централно място заради ексклузивния си финален бонус и възможността за създаване на богатство, ако BTCS успее да поскъпне драстично. Основната атракция най-накрая е тук, а инвеститорите, включително притежателите на SOL, знаят какви са последиците от пропускането на предстоящия бонус.

Побързайте да се възползвате от шанса, тъй като крайният бонус на BTCS според мнозина може да бъде обогатяващо събитие, което да умножи притежанията ви на токени през 2023 г.

Повече информация и актуализации за това вълнуващо бонусно събитие можете да намерите в профилите на социалните медии на BTCS. При стартова цена от $10 притежателите, които закупят BTCS на цена от $3.75 в текущата десета фаза, могат да се насладят на 4% бонус и 277% възвръщаемост на инвестициите.

Независимо от това, ранните потребители вече са заключили своята 800% възвръщаемост на инвестициите. След успешни одити и KYC, притоците са впечатляващи, тъй като фазите на ICO привличат китове и притежатели на SOL.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 22:02 3 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.