НАЧАЛО Прессъобщения

Бум на крипто монетите: Bitcoin (BTC) и Pepe (PEPE) водят ралито. Следва ли KangaMoon?

25.03.2024 10:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бум на крипто монетите: Bitcoin (BTC) и Pepe (PEPE) водят ралито. Следва ли KangaMoon?

Bitcoin (BTC) започна бичия поход на криптовалутите, Pepe (PEPE) го последва, а сега инвеститорите се чудят дали KangaMoon ще бъде следващият в редицата на подема.

Интересно е, че токените на KangaMoon са най-евтините, които някога ще бъдат по време на първите етапи на предпродажбата си. Нека разгледаме по-отблизо факторите, които движат това алткойн рали, и кой ще извлече най-голяма полза.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Институционални долари, които се вливат в Bitcoin (BTC)

След като през 2023 г. достигна най-ниската си точка от малко под $15,000, Биткойн направи забележително възстановяване и на 14 март 2024 г. достигна нов исторически връх от почти $73,800. Въпреки че оттогава цената се коригира до под $68,000 към момента на писане на статията, всички признаци сочат, че “оранжевата монета” ще продължи да се покачва.

Изглежда, че одобрените през тази година спот Bitcoin ETF-и са основният двигател на неотдавнашния скок. С милиарди долари, които се вливат в Bitcoin чрез тези ETF-и всеки ден, не е изненадващо, че предлагането се бори да отговори на търсенето.

Следващата стъпка в дневния ред на Биткойн е халвинг събитието, което трябва да се случи през април 2024 г. Това събитие, което се случва на всеки четири години, обикновено предизвиква шок в предлагането, тъй като възнагражденията за блоковете за миньорите се намаляват наполовина, създавайки дефицит, като исторически е повишавало цените.

С неотдавнашното халвинг събитие и нарастващото приемане от институциите Bitcoin може потенциално да достигне цена от $300,000 за монета до края на 2024 г. Превръщането на Bitcoin в актив на стойност $6 трилиона може да изглежда пресилено, но при положение че стойността на златото, което понякога се сравнява с Bitcoin, е над $13.50 трилиона, това може би не е толкова далеч, колкото смятат някои скептици.

Потенциалът на Pepe (PEPE) да достигне нови висоти

Пазарът не се движи така, както би се движил в предишните бичи цикли. Обикновено Bitcoin водеше с параболично движение, следван от алткойни като Етериум, а след това меме монетите се изстрелваха към нови висоти.
Този път обаче меме монетите се покачват заедно с Bitcoin, тъй като инвеститорите на дребно търсят възможно най-голяма възвръщаемост. И начело на този поход е Pepe, сравнително нова меме монета, вдъхновена от известния герой “Пепе жабата”.

Цената на Pepe се повиши от $0.000001300 в края на февруари до над $0.00001085 през втората седмица на март. Почти 10-кратното нарастване за толкова кратък период от време е впечатляващо, а пазарната капитализация на Pepe вече е над $3.1 милиарда.

Но може ли Pepe да продължи да поддържа тази инерция и възход? Бичи настроените анализатори посочват, че Pepe вероятно има най-добрата марка и подкрепа от общността сред меме монетите.

При положение че Shiba Inu достигна връх от $40 милиарда през 2020/21 г., анализаторите могат да предвидят Pepe да достигне или дори да надмине тази стойност, като се имат предвид силната му марка и общност. Това би представлявало над 10-кратен ръст спрямо настоящата пазарна капитализация.

Взривоопасен старт на предварителните продажби на KangaMoon (KANG)

KangaMoon съчетава най-добрите аспекти на меме културата, игрите и наградите в една Play-To-Earn платформа. Тази идея вече е в ход, като през последните няколко седмици меме монетата нарасна със 180%, тъй като предварителната продажба привлича внимание.

Играчите на KangaMoon започват с герой кенгуру, който може да бъде персонализиран с различни облекла и аксесоари. Играта включва различни предизвикателства и приключения, при които играчите могат да печелят KANG токени, които могат да се използват за покупки в играта или да се обменят за други криптовалути.

P2E концепцията (play-to-earn – игра за печелене) придоби голяма популярност напоследък. Очаква се световният пазар на NFT игри от P2E типа да се разшири със 17.93% CAGR и до 2028 г. да достигне $8.85 милиарда. Завладяването само на част от този пазар може да донесе значителна стойност на KangaMoon и нейните инвеститори.

Но не става въпрос само за потенциалните печалби. KangaMoon е място, където общността може да се събира и да се забавлява, с редовни събития и състезания, които ангажират играчите. Social-Fi аспектът на проекта също така позволява на играчите да се свързват помежду си и да създават нови приятелства.

KANG токените могат да бъдат закупени преди старта на играта по време на събитието за предварителна продажба. След скок от 180% през последните няколко седмици, сега цената на KANG е $0.014 по време на четвъртата фаза на предварителната продажба. Във всяка фаза ще има по-нататъшни увеличения на цената, така че е логично защо има внезапен наплив за ранно влизане.

Анализаторите смятат, че стойността на KangaMoon може да скочи 35Х в деня на пускането на пазара. Тази прогноза се базира на успеха на подобни игри от P2E типа като Axie Infinity, на пазара на меме монети на стойност $60 милиарда и на ранното търсене по време на предварителната продажба.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.