Home

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

13.06.2024 12:02 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

Присъединете се към нас, за да проучим как Furrever Token се противопоставя на тези лидери в индустрията и какво носи на масата.

Solana поскъпна със 7% на фона на възстановяването на пазара и положителните данни за индекса на потребителските цени в САЩ

На 12 юни Solana (SOL) отбеляза значителен ръст от 7%, достигайки цена от $160. Това повишение отразява по-широкото възстановяване, повлияно от положителните реакции на информацията за индекса на потребителските цени в САЩ.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В рамките на период от три месеца, проверен чрез хоризонтален обмен, цената на Solana показа подредба на пълзящите средни и възходящи корита, възникващи в рамките на подредбата на симетричен триъгълник на дневната графика. Тази конфигурация сигнализира за преходно прекратяване на възходящия курс, като дава възможност на купувачите да съхранят вярата си в прогнозираното покачване.

Докато цената на SOL остава стабилна, измерванията във веригата показват критичен ръст в организираното действие на Solana, като съвременните адреси се увеличиха с около 33.8% от 2 май до над 1 милиона към момента. Този скок предполага развитие на интерес към криптовалутата, което вероятно ще положи по-солидна основа за бъдещо развитие на цените.

Тъй като SOL отскочи от подкрепата на триъгълника, някои ентусиасти прогнозират потенциално увеличение от 12%, което да издигне стойността до $178, фокусирайки се върху горната трендлиния. Във всеки случай, докато двете трендови линии останат непокътнати, се очаква търговията в диапазон да се запази.

Ако купувачите ефективно превърнат горната съпротива в подкрепа, очакванията за цената могат да нараснат до $210, а след това и до $310.

Shiba Inu (SHIB) се покачва на фона на положителните данни за индекса на потребителските цени и масовото увеличение на изгарянето

Shiba Inu (SHIB/USD) преживя забележителен скок, движена от обнадеждаваща информация за индекса на потребителските цени и изненадващо увеличение на изгарянето. В рамките на последните 24 часа стойността на изгарянето се покачи с 16,856%, което беше подпомогнато от изгарянето на 225.6 милиона монети на една борса, като допълнителни 2.4 милиона монети бяха изгорени на различни борси.

При токена също се наблюдаваше значително движение на китовете, като около 600 милиарда SHIB, оценени на $13.7 милиарда бяха прехвърлени от Robinhood към непознат портфейл. Този ход увеличи собствеността на портфейла до 3.4 трилиона SHIB, на стойност $78.2 милиона, което го направи второто по големина притежание на борсата.

Правейки паралели с бичия пазар от септември 2020 г. до април 2021 г., крипто трейдърът Coach K Crypto прогнозира настъпването на „FULL BULL“ фаза. Информацията на IntoTheBlock подкрепя това мнение, като забелязва 171% скок в обема на борсите и 72,5% увеличение на динамичните адреси ден за ден, като обменът на суми над 100,000 се покачи от 153 на 436 в рамките на един ден.

Ръководителят на маркетинка на Shiba Inu, познат като “Lucie” изтъкна статия във Forbes, в която SHIB се възхвалява като „повече от очарователна“ и се подчертава нейната полезност покрай незначителна странност. В статията се признава ролята на SHIB във формирането на темпото на иновативно усъвършенстване на други напреднали парични форми.

Furrever Token: Уникален вход на крипто пазара с реферална програма възнаграждаваща 10%

Характеризиращ се с очарователна тема на дигитални котки, Furrever Token предоставя възхитително участие на потребителите. Един от нейните открояващи се акценти е модерната реферална програма, която позволява на потребителите да печелят 10% в FURR токени за всеки депозит, направен чрез техния индивидуален реферален интерфейс. Тази идея стимулира развитието на общността, но освен това може да създаде паричен поток за потребителите.

Предварителната продажба на Furrever Token до момента е набрала над $1.3 милиона, като степента към настоящия момент е в подреждане 9, сочещо към достигане на $1.9 милиона. Токенът, оценен на $0.000732, предлага потенциал за до 15Х възвръщаемост, което го прави привлекателна спекулация. Ръководството на Furrever Token включва енергизиращи бъдещи постижения, като например елитна очарователна котешка тематика, гарантираща постоянна ангажираност и награди за общността. Стремежът на проекта към сигурност, одобрен с одит от Securi Lab, подпомага повишаването на доверието в него.

Не пропускайте възможността да обмислите Furrever Token за портфолиото си от рискови проекти и бъдете готови.

Посетете www.furrevertoken.com, за да си осигурите токени и да станете част от този енергичен меандър.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега:

Посетете официалния уебсайт на Furrever TokenПосетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.