НАЧАЛО Прессъобщения

Бъдещето е функционалността: Защо токените на Everlodge (ELDG), Quant (QNT) и VeChain (VET) са толкова популярни?

17.12.2023 14:00 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бъдещето е функционалността: Защо токените на Everlodge (ELDG), Quant (QNT) и VeChain (VET) са толкова популярни?

Токени като Everlodge (ELDG), Quant (QNT) и VeChain (VET) не просто се носят на вълната на крипто хайпа, а всъщност предлагат реални приложения, които имат потенциала да променят традиционните системи.

Everlodge вече привлича огромно внимание в това отношение, като по време на провеждащото се в момента събитие за предварителна продажба е постигнато увеличение от 170%. В тази статия може да видите някои от техническите аспекти на тези токени и да прецените дали те притежават потенциал.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Everlodge (ELDG): 30х увеличение на стойността на ELDG?

Моделът на фракционирана (частичната) собственост на Everlodge представлява иновативна инвестиционна възможност.

Ваканционни имоти, регистрирани на платформата на ELDG биват издадени поф ромата на NFT (незаменяем токен) и се фракционират на по-малки дялове, което позволява на инвеститорите да диверсифицират притежанията си в множество имоти. Това е промяна на правилата на играта за традиционните индустрии на недвижимите имоти и криптовалутите.

Инвеститорите се възползват от нарастване на капитала, доходи от наем и дори право на глас при вземането на решения за управление на имота. Всичко това е постижимо чрез платформата на Everlodge, базирана на смарт договори, която елиминира посредниците и намалява разходите.


Everlodge Rewards Club е може би най-вълнуващата функция. Тя предлага безплатен престой в луксозни имоти в рамките на своята мрежа и гъвкавост за препродажба на тези нощувки с цел пасивен доход. Токенът ELDG се използва като платежна валута в рамките на платформата, което създава реална полезност за притежателите на токени и стимулира търсенето.

Потребителите могат да стейкват своите токени ELDG за фиксирани месечни плащания на пасивен доход. Допълнителни бонуси се дават при предоставяне на ликвидност на строителни предприемачи в рамките на функцията Everlodge Property Launchpad. Очаква се тази голяма полезност да повиши стойността на ELDG над 30х в близко бъдеще.

Понастоящем ELDG се оценява на $0.027, тъй като навлиза в осмата си фаза на предварителна продажба, като от есенния си дебют е отбелязал забележителен скок от 170%. Въпреки че цената ще продължи да се покачва по време на предварителната продажба, анализаторите от индустрията прогнозират, че може да последва 30х скок, след като Everlodge стартира през следващата година.

Посетете Everlodge

Технически анализ на Quant (QNT)

Quant (QNT) е услуга, базирана на технологията на разпределената счетоводна книга (DLT), която има за цел да позволи на бизнеса да се свързва и да работи безпроблемно в различни блокчейн вериги. Софтуерът Quant Overledger е първият API шлюз, създаден за блокчейн и приложения между веригите.

Токенът QNT е в основата на екосистемата Quant, като осигурява достъп до услугите на платформата и захранва нейните операции. Компаниите, които използват технологията на Quant, ще трябва да притежават токени QNT, което създава постоянно търсене на актива. Тази полезност издига QNT отвъд ролята на поредната криптовалута и го превръща в съществена част от бъдещето на блокчейн оперативната съвместимост.

Цената на Quant се повиши с над 400% през 2022 г., докато останалата част от пазара се сблъска с мечи тренд. Това беше причинено от слуховете, че Quant работи с Английската централна банка, за да проучи възможността за използване на нейната технология в дигиталните валути на централните банки (CBDC).

Въпреки това Quant спадна от максимума си, достигнат през 2022 г. до текущата цена от $110, след като тези слухове все още не са се осъществили. Графичните техници твърдят, че Quant се задържа в рамките на гигантска триъгълна структура на дневния таймфрейм, със силна хоризонтална подкрепа на $100.

Скорошно пазарно представяне на VeChain (VET)

VeChain е блокчейн от първи слой, който придоби известност през 2018 г., след като обяви, че ще помогне за изграждането на смарт градове в Китай. Въпреки че тази новина се сбъдна, VeChain все още има някои от най-добрите партньорства с големи предприятия като Walmart China, BMW и националните правителства.

VeChain използва двойна токенова система, като токенът VET действа като хранилище на стойност, а токенът VeThor (VTHO) се използва за транзакции и изпълнение на смарт договори. Тази полезност на токените би трябвало да доведе до увеличаване на цената на токена VET с течение на времето, докато токенът VTHO може да бъде стабилен за предприятията, тъй като разходите им остават постоянни.

Неотдавна токенът на VeChain отбеляза забележително покачване от $0.016 в края на октомври до най-високата стойност от $0.030 на 13 декември. Този внезапен ценови скок може да се отдаде на това, че VeChain най-накрая проби низходящата трендлиния, която задържа цената надолу от май 2022 г. насам.

Но може ли тази възходяща тенденция да бъде устойчива? Това зависи от това колко добре VeChain може да продължи да прилага случаи на употреба в реалния свят и дали Биткойн ще задържи сегашните си нива. Последните внедрявания на VeChain на сметки, обвързани с токени, актуализациите на dApp пакета, както и магазина и интеграцията на Coinbase Pay може да насърчат инвеститорите, че проектът се движи в правилната посока.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.