НАЧАЛО Други

Браузърът Brave ще интегрира DeFi портфейл на Binance Smart Chain

март 24, 2021 8:40 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Браузърът Brave ще интегрира DeFi портфейл на Binance Smart Chain

Уеб браузърът Brave, ориентиран към поверителността, скоро ще интегрира специален Binance Smart Chain портфейл, според скорошно съобщение, предразполагайки потребителите на браузъра за DeFi екосистемата на BSC.

Въпреки че Brave вече може да бъде конфигуриран да се качи на Binance Smart Chain ръчно, добавянето на предварително конфигуриран портфейл се очаква да опрости процеса, без да се изискват специални приложения, портфейли или допълнително бърникане.

Междувременно токенът на браузъра, Basic Attention Token (BAT), е направен съвместим с BSC под формата на Wrapped BAT (WBAT). Т.нар. wrapping е процесът, при който токените от една блокчейн екосистема могат да бъдат представени в напълно различна. Най-често срещаният пример може да бъде Wrapped Bitcoin (WBTC) в Етериум, където първият е направен технологично съвместим с разширените процеси на последния.

Надяваме се, че BAT и Brave ще приемат крипто мейнстрийма и ще направят DeFi лесен за ползване за масовия пазар“, каза главният изпълнителен директор и съосновател на Brave Брендън Ейх.

Съобщава се, че Brave има над 25 милиона активни потребители месечно и над 7 милиона активни потребители дневно. Браузърът се появи като алтернатива на останалите браузъри, като предлага по-голяма поверителност, по-малка вероятност за проследяване и възможност за включване в рекламите по избор на потребителя.

Координаторът на екосистемата на Binance Smart Chain Сиаогуан Джанг повтори мнението на Брендан Ейх, че интеграцията на Binance Smart Chain в Brave ще вдъхнови допълнително приемането на DeFi и крипто.

С тази стратегическа интеграция между браузъра Brave и Binance Smart Chain, ние ще въведем безпроблемно UX заедно за крипто потребителите за достъп до DeFi и dApps в BSC и други блокчейни, което драстично ще вдъхнови масовото приемане […]“, каза Джанг.

Подобно на много алткойни, стойността на Basic Attention Token се повиши до нов рекорд през 2021 г. Само между януари и март BAT спечели 515% спрямо американския долар, като се покачи от около $0,20 до $1,27 по време на публикуването.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.