НАЧАЛО Други

БРИКС: Стартира ли журналистът Тъкър Карлсън собствено шоу в Русия?

23.05.2024 3:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
БРИКС: Стартира ли журналистът Тъкър Карлсън собствено шоу в Русия?

В изненадващ развой на събитията известният американски журналист Тъкър Карлсън обяви стартирането на ново предаване, което ще дебютира в Русия, член на икономическия съюз БРИКС.

Предвижда се предаването да бъде водено от бившия водещ на Fox News и ще се излъчва по руската държавна телевизионна мрежа.

Известен с консервативните си възгледи, Карлсън влезе в заглавията на вестниците по-рано тази година с новаторско интервю с руския президент Владимир Путин. Сега той ще бъде водещ на предаване със заглавие „Тъкър“ по държавния канал „Русия 24“.

Решението идва на фона на засилващото се влияние на алианса БРИКС, който е оглавяван от първоначалните си членове, като Русия играе значителна роля. Преминаването на Карлсън към руската държавна телевизия бележи още едно интригуващо развитие в този променящ се геополитически пейзаж.

Според съобщенията предаването ще бъде съвместно с “Carlson TV” и ще включва интервюта с различни политици с акцент върху гледните точки, които се разминават с основния наратив. Въпреки че програмата ще продължи съществуващия формат на Карлсон, епизодите, излъчвани в Москва, ще бъдат дублирани на руски език. Премиерата на първия епизод вече беше излъчена по руския държавен канал.

Малко след това обаче според информация, споделена от Forbes, представител на Тъкър Карлсън е опровергал съобщенията от вторник, в които се твърди, че Карлсън е стартирал предаване по руската държавна телевизия предишната вечер. Представителят отхвърли съобщенията като „чиста глупост“, твърдейки, че Карлсън няма никакво участие в предаването, посочено на уебсайта на руски държавен телевизионен канал.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън коментриа слуховете за партньорство на Cardano с Илон Мъск

Наскоро Тони Едуард, домакин и основател на Thinking Crypto, проведе интервю с Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, в което той имаше възможност да изрази мнението си за проваления потенциал на сътрудничеството с главния изпълнителен директор на Tesla и собственик на X (Twitter) Илон Мъск.

13.06.2024 11:30 2 мин. четене

Топ американска банка разкрива интегрирането на AI за големите си инвеститори

Акцентът на плана на банката бе даден от Ребека Хил, ръководител на отдела за управление на богатството в Morgan Stanley в Австралия.

13.06.2024 11:00 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът с исторически ход, който ефективно зарязва долара

Алиансът БРИКС обяви споразумение с няколко държави извън съюза за уреждане на търговските сделки в техните национални валути, заобикаляйки използването на долара.

13.06.2024 10:00 1 мин. четене

Ето какво показват данните за инфлацията в Китай

Потребителските цени в Китай се отбелязаха леко увеличение през май, като Индексът на потребителските цени (CPI) се повиши с 0.3% на годишна база, почти същото като през април.

13.06.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.