НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Brian Kelly все още вярва в Биткойн

ЮНИ. 24, 2018 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Brian Kelly все още вярва в Биткойн
 

Настоящият мечи пазар не е погребение за Биткойн, каза изпълнителният директор на инвестиционната фирма BKCM LLC, Брайън Кели, в сегмента Fast Money на CNBC на 22-ри юни.

За да подкрепи изявлението си, Кели предостави три ключови фактора. Първо, той посочи, че пазарните настроения "се доближават до дъна", което означава, че вероятно ще последва обръщане на тенденцията.

Биткойн, който се търгува на цена от $ 5,898.32 по време на писане на статията, е в почти непрекъснат спад, откакто достигна своя връх от 20,000 долара през декември 2017 г.

Chart

Въпреки това, Кели обърна внимание на факта, че Биткойн продължава да се търгува на същото ниво, както през ноември 2017 г., докато преди година стойността му е била с 60% по-ниска - около $2,500.

След това Кели спомена скорошните новини, че Японската агенция за финансови услуги е изпратила поръчки за подобряване на бизнеса на 6 японски борси. Той посочи, че макар че в краткосрочен план това ще бъде "малко трудно", в дългосрочен план ще помогне да се направят обмените "по-стабилни".

Кели обърна внимание на съобщението на Mt. Gox да обезщети своите клиенти и да започне граждански рехабилитационни процеси, след хака за 473 млн. долара в края на 2013 г. и последвалия фалит. Mt. Gox се смяташе за най-големият хак в историята на крипто, допреди тазгодишният хак на Coincheck, който коства 534 милиона долара.

На 5-ти юни Cointelegraph съобщи, че Биткойн е обявен за "мъртъв" за пореден път,  според 99Bitcoins. По време на писане на оригиналната статия на Cointelegraph, криптовалутата е "умирала" 315 пъти.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн кит прехвърли над $600 милиона в една транзакция

На 16-ти април инструментът за блокчейн анализи Bitcoin Block Bot засече транзакцията, при която мистериозният субект преместил общо 9,610 BTC на стойност над $603 милиона от множество адреси в два по...
АПР. 17, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-добрите начини да печелите Биткойн, без да го купувате

Те включват инвестиционни платформи с висока доходност (HYIP) и съмнителните удвоители на Биткойн. Тези методи обаче включват изключително висок риск, тъй като през повечето време са измама и много ле...
АПР. 16, 2021 18:54 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Голям швейцарски застраховател вече приема Биткойн плащания

Биткойн плащанията ще бъдат приемани за почти всички продукти на AXA, с изключение на животозастраховането поради регулаторни бариери. AXA посочи ускорената дигитална трансформация на световната ...
АПР. 16, 2021 12:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света