НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Brian Kelly все още вярва в Биткойн

ЮНИ. 24, 2018 22:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Brian Kelly все още вярва в Биткойн

Настоящият мечи пазар не е погребение за Биткойн, каза изпълнителният директор на инвестиционната фирма BKCM LLC, Брайън Кели, в сегмента Fast Money на CNBC на 22-ри юни.

За да подкрепи изявлението си, Кели предостави три ключови фактора. Първо, той посочи, че пазарните настроения "се доближават до дъна", което означава, че вероятно ще последва обръщане на тенденцията.

Биткойн, който се търгува на цена от $ 5,898.32 по време на писане на статията, е в почти непрекъснат спад, откакто достигна своя връх от 20,000 долара през декември 2017 г.

Chart

Въпреки това, Кели обърна внимание на факта, че Биткойн продължава да се търгува на същото ниво, както през ноември 2017 г., докато преди година стойността му е била с 60% по-ниска - около $2,500.

След това Кели спомена скорошните новини, че Японската агенция за финансови услуги е изпратила поръчки за подобряване на бизнеса на 6 японски борси. Той посочи, че макар че в краткосрочен план това ще бъде "малко трудно", в дългосрочен план ще помогне да се направят обмените "по-стабилни".

Кели обърна внимание на съобщението на Mt. Gox да обезщети своите клиенти и да започне граждански рехабилитационни процеси, след хака за 473 млн. долара в края на 2013 г. и последвалия фалит. Mt. Gox се смяташе за най-големият хак в историята на крипто, допреди тазгодишният хак на Coincheck, който коства 534 милиона долара.

На 5-ти юни Cointelegraph съобщи, че Биткойн е обявен за "мъртъв" за пореден път,  според 99Bitcoins. По време на писане на оригиналната статия на Cointelegraph, криптовалутата е "умирала" 315 пъти.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света