НАЧАЛО Други

Борсата LBank е сред първите 24 на CoinMarketCap и ще изброи DhabiCoin (DBC)

03.02.2022 12:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Борсата LBank е сред първите 24 на CoinMarketCap и ще изброи DhabiCoin (DBC)

Борсата LBank е една от най-големите и най-известни компании в индустрията на криптовалутите в света.

DhabiCoin (DBC) скоро ще бъде листнат на борсата LBank. LBank е платформа, която превъзхожда конкуренцията на много фронтове. Базираната в Хонконг борса за криптовалути съществува от много години, от 2015 г. LBank предлага разнообразни възможности за търговия с близо 500 токена, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн, Zcash, USDT и скоро DhabiCoin. 

Средният дневен обем на платформата надхвърля един милиард долара и повече от 28 BTC. Потребителите имат достъп до платформата LBank глобално чрез приложението, достъпно чрез Android и iOS.

DhabiCoin беше официално пуснат на 17-ти януари 2022 г. на борсата BigOne и след това на още три борса: Latoken, Hotbit и Pancake Swap. Въпреки че DBC стартира на фона на земетресение на пазара на криптовалути, DhabiCoin запази своята ликвидност и значителна дневна транзакционна стойност за наскоро пуснатата монета по време на турбуленции на пазара. 

Всичко сочи, че резултатите от DBC са налице, защото валутата има стабилен проект в средносрочен и дългосрочен план. 

Метавселената ще позволи съществуването на виртуален свят, в който потребителите не само ще могат да играят игри, да провеждат срещи с персонализирани аватари, но преди всичко, това ще бъде планетарен мол на екрана на устройствата на всички. Nike, например, вече разработва обувки, които потребителите ще могат да пробват чрез самата Метавселена. 

Навигирането на Метавселената и нейните приложения ще изненада потребителите. Много анализатори в света на криптовалутите вече посочват, че крипто монетата, която обединява платформата с интелигентно и дръзко приложение, има всичко нужно, за да доминира на пазара оттук нататък.

DBC вече е близо до публикуването на своята платформа за Метавселена, която ще има много виртуални магазини, където потребителите ще тестват очила, ще гледат музикални предавания наред с други съоръжения. 

С тази инициатива екипът зад DhabiCoin се стреми да заеме основна ниша в дигиталния свят, да получи повече функционалност на DBC и да увеличи пазарната си капитализация.


DBC вече е на пазара, а екипът продължава да прави иновации и да инвестира в увеличаването и консолидирането на валутата на световния пазар.


Относно DBC: уебсайтът на DhabiCoin, Facebook, Twitter, YouTube, Reddit и Telegram.


DBC вече е достъпен на BigOne, Latoken, Pancake Swap, Hotbit и скоро на борсите Biconomy и LBank.

Разгледайте DBC на CoinMarketCap и CoinGecko.


Тази статия е спонсорирано съдържание!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Министър-председателят на Япония призовава за реформи на капиталовите пазари

В сряда японският министър-председател Фумио Кишида направи публично обръщение, насочено към привличане на чуждестранни инвестиции, като обеща по-нататъшни реформи на капиталовите пазари и се застъпи за управлението на активи по време на реч пред събрание на глобални инвеститори в Токио.

22.05.2024 20:30 2 мин. четене

Бичите настроения преобладават на фондовия пазар – какво да очакваме?

Сегашните настроения на инвеститорите в акции са изключително оптимистични и достигат невиждани от години нива. Въпреки това в този момент е необходимо да се внимава с агресивното навлизане на пазара.

22.05.2024 17:30 3 мин. четене

Рецесията идва за САЩ според “Кралят на облигациите”

Джефри Гъндлах, главен изпълнителен директор на DoubleLine Capital, поддържа отдавнашното си убеждение, че Съединените щати се насочват към икономически спад.

22.05.2024 16:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.