НАЧАЛО Други

Борсата LBank е сред първите 24 на CoinMarketCap и ще изброи DhabiCoin (DBC)

февруари 3, 2022 12:37 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Борсата LBank е сред първите 24 на CoinMarketCap и ще изброи DhabiCoin (DBC)

Борсата LBank е една от най-големите и най-известни компании в индустрията на криптовалутите в света.

DhabiCoin (DBC) скоро ще бъде листнат на борсата LBank. LBank е платформа, която превъзхожда конкуренцията на много фронтове. Базираната в Хонконг борса за криптовалути съществува от много години, от 2015 г. LBank предлага разнообразни възможности за търговия с близо 500 токена, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн, Zcash, USDT и скоро DhabiCoin. 

Средният дневен обем на платформата надхвърля един милиард долара и повече от 28 BTC. Потребителите имат достъп до платформата LBank глобално чрез приложението, достъпно чрез Android и iOS.

DhabiCoin беше официално пуснат на 17-ти януари 2022 г. на борсата BigOne и след това на още три борса: Latoken, Hotbit и Pancake Swap. Въпреки че DBC стартира на фона на земетресение на пазара на криптовалути, DhabiCoin запази своята ликвидност и значителна дневна транзакционна стойност за наскоро пуснатата монета по време на турбуленции на пазара. 

Всичко сочи, че резултатите от DBC са налице, защото валутата има стабилен проект в средносрочен и дългосрочен план. 

Метавселената ще позволи съществуването на виртуален свят, в който потребителите не само ще могат да играят игри, да провеждат срещи с персонализирани аватари, но преди всичко, това ще бъде планетарен мол на екрана на устройствата на всички. Nike, например, вече разработва обувки, които потребителите ще могат да пробват чрез самата Метавселена. 

Навигирането на Метавселената и нейните приложения ще изненада потребителите. Много анализатори в света на криптовалутите вече посочват, че крипто монетата, която обединява платформата с интелигентно и дръзко приложение, има всичко нужно, за да доминира на пазара оттук нататък.

DBC вече е близо до публикуването на своята платформа за Метавселена, която ще има много виртуални магазини, където потребителите ще тестват очила, ще гледат музикални предавания наред с други съоръжения. 

С тази инициатива екипът зад DhabiCoin се стреми да заеме основна ниша в дигиталния свят, да получи повече функционалност на DBC и да увеличи пазарната си капитализация.


DBC вече е на пазара, а екипът продължава да прави иновации и да инвестира в увеличаването и консолидирането на валутата на световния пазар.


Относно DBC: уебсайтът на DhabiCoin, Facebook, Twitter, YouTube, Reddit и Telegram.


DBC вече е достъпен на BigOne, Latoken, Pancake Swap, Hotbit и скоро на борсите Biconomy и LBank.

Разгледайте DBC на CoinMarketCap и CoinGecko.


Тази статия е спонсорирано съдържание!

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ripple с голяма победа в делото срещу SEC

Съдията от Окръжния съд на САЩ Аналиса Торес нареди на Комисията по ценни книжа и борси да предаде документи, свързани с бившия й висш служител Уилям Хинман, което е значителна победа за Ripple.

септември 30, 2022 16:18 1 мин. четене

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене