НАЧАЛО Прессъобщения

Bonk (BONK) и Pepe Coin (PEPE) са бомби със закъснител и трябва да се пазите от тях, вместо това следете този алткойн с висока възвръщаемост на инвестициите

03.05.2024 8:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bonk (BONK) и Pepe Coin (PEPE) са бомби със закъснител и трябва да се пазите от тях, вместо това следете този алткойн с висока възвръщаемост на инвестициите

Bonk (BONK) и Pepe Coin (PEPE) отбелязаха зашеметяващ ръст през последния месец, особено с манията по меме монетите. Техният растеж обаче е свързан с повишено внимание, тъй като тези монети са като бомби със закъснител, които чакат да избухнат.

Тъй като са меме монети, те нямат никаква вътрешна стойност и разчитат единствено на вълнението в социалните медии и подкрепата на общността. Това доведе до неотдавнашния спад в стойността на меме монетите, като повечето от тях отбелязаха двуцифрен спад в цената. За инвеститорите, които търсят дългосрочни перспективни инвестиции, най-добрите са монетите, подкрепени от реална функционалност.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


RETIK, монета, базирана на Ethereum, в етап преди пускането ѝ на пазара, предлага уникална реална функционалност, която доведе до невероятна траектория на растеж и обещава висока възвръщаемост на инвестициите в дългосрочен план.

Bonk (BONK)

Стратегическото пускане на Bonk на SOLANA ѝ помогна да придобие огнена тяга, което доведе до огромно увеличение на стойността ѝ. През март тя стана свидетел на скок от над 70% с добавянето на колосалната средна сума от $0.0000020 към текущата ѝ стойност.

Въпреки това, подобно на други меме монети, които се повишиха поради манията около класа монети на Solana, BONK също се върна назад, преживявайки почти 7% спад през последните седем дни. Пространството на меме монетите е изправено пред множество предизвикателства, включително липсата на функционалност, високата волатилност и ограниченото приемане, и BONK не е изключение. Bonk е спекулативен актив, който доста разчита на подкрепата на общността, което го прави рискова инвестиция за търговците. Не е 100% сигурно да се каже, че BONK ще бъде успешна инвестиция за дълго време. Това е така, защото меме монетата е изправена пред множество предизвикателства, включително липсата на функционалност, високата ѝ волатилност и ограниченото ѝ приемане. Освен това никой не може да каже дали BONK ще поскъпне или поевтинее в дългосрочен план. Макар че много от дългосрочните прогнози за цената на BONK са бичи, движението на цената на Bonk като цяло е непредсказуемо, тъй като се основава на хайп в социалните медии и краткосрочните събития.

Pepe Coin (PEPE)

След пазарна корекция PEPE се превърна в лидер в криптовалутното пространство, използвайки скока на цената си, за да придобие известност. Известен със зашеметяващото си увеличение от около 15,000% от началото на годината, PEPE привлече вниманието на анализатори и инвеститори, като постигна забележителен подвиг, надхвърляйки $100 милиона пазарна капитализация в рамките на една седмица след листването си. Pepe Coin се отличава в сферата на криптовалутите чрез уникалната си комбинация от хумор и финанси, предлагайки на инвеститорите отличително предложение сред морето от дигитални активи. Въпреки това PEPE не е застрахована от рискове. Податливостта на монетата на волатилността на пространството на мемо монетите поставя предизвикателства, особено при зависимостта ѝ от мемо хайпа в социалните медии. Следователно PEPE може да не е идеалният избор за дългосрочни инвеститори, които търсят стабилност и надеждност. Неотдавнашните пазарни тенденции отразяват уязвимостта на PEPE, като монетата отбеляза забележителен 10% спад на цената и 30% спад спрямо мартенските си печалби. Тъй като по-широкият пазар на мемори монети е изправен пред спад, подхранван от намаляващата тяга на социалните медии, PEPE отстъпи позицията си на третата по големина мемори монета по пазарна капитализация.

Инвестиране в криптовалути с реална функционалност

С тревожния спад на някога процъфтяващите меме монети, Bonk и Pepe, и прогнозите на анализаторите за мечи период, има нужда да се премине към по-обещаващи дигитални активи. Макар че меме монетите са забавни, те са тиктакащи бомби. За инвеститорите, които търсят висока възвръщаемост на инвестициите в дългосрочен план, е най-добре да инвестират в криптовалути със стойностни предложения, които предлагат реална функционалност, улеснявайки дългосрочната траектория на растеж.

Retik Finance (REFIK): Реална функционалност

Retik Finance (RETIK) е нова криптовалута, която се появи като фар за иновации. Нейната мисия за създаване на стабилна екосистема, която ще преодолее пропастта между традиционните финанси и дигиталния свят, подчертава нейната функционалност в реалния свят. След огромната подкрепа за мисията на Retik Finance монетата стана свидетел на скок от над 400%, което доведе до увеличение от $0.030 до $0.12 само в рамките на два месеца. При предварителната ѝ продажба също бяха инвестирани средства от ентусиазирани инвеститори, което доведе до набирането на $32 милиона, месеци по-рано от предвиденото. Retik Finance (RETIK) затвърди идентичността си на възнаграждаваща криптовалута с пускането на своята виртуална DeFi дебитна карта година преди графика. Дебитната карта позволява на потребителите безпроблемно да извършват транзакции с криптовалути в реалния свят, показвайки обещанието си да революционизира DeFi пространството. Впечатляващият възход на RETIK през последните месеци и нейното уникално стойностно предложение накараха анализаторите да бъдат силно оптимистично настроени към нея, като някои от тях прогнозират над 20,000% възвръщаемост за ранните инвеститори. След като етапът на предварителна продажба приключи, инвеститорите очакват с нетърпение обявяването на листването на токените и графика за придобиване на права, което ще даде още една възможност за инвестиране в RETIK за дългосрочна висока възвръщаемост на инвестициите.

Присъединете се към алткойна с висока възвръщаемост

RETIK предлага по-добър вариант от меме монети като BONK и PEPE, които са спекулативни активи. Основната му цел е да преодолее бариерата между фиатната валута и криптовалутата, като даде възможност за всеобщо приемане на криптовалутата. Позицията ѝ на монета с уникално стойностно предложение предлага обещаващо бъдеще за инвеститорите, които искат да получат висока възвръщаемост на инвестициите си, което може да я превърне в по-добро допълнение към портфейла ви от BONK и PEPE.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.