НАЧАЛО Прессъобщения

BNB и ORDI са едни от най-печелившите на бавния пазар, може ли Algotech да ги последва с възвръщаемост от 1,200%?

09.06.2024 9:01 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BNB и ORDI са едни от най-печелившите на бавния пазар, може ли Algotech да ги последва с възвръщаемост от 1,200%?

Тези дни повечето криптовалути изглеждат заклещени в неутрална позиция, като едва се движат нагоре или надолу.

Но две дигитални монети се противопоставиха на тенденцията, като нараснаха значително: Binance Coin (BNB) и Ordinals (ORDI). Междувременно един нов проект, Algotech (ALGT), предизвиква вълнение чрез амбициозната си предварителна продажба и потенциала за значителна възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разгледаме как се справиха BNB и ORDI напоследък и да видим дали Algotech може да бъде следващата криптовалута, която да се изстреля към Луната.

Ръст от 13% на BNB през юни: Ще продължи ли ръстът?

BNB, родният токен на криптоборсата Binance, отбеляза значителен ръст. През първите седем дни на юни BNB отбеляза впечатляващ ръст от 19%. На 6 юни тя достигна исторически най-високата цена от $723, преди да спадне леко до $678 към 9 юни. Това представяне беше много по-добро от общата тенденция на крипто пазара. Големият въпрос, който търговците си задават, е дали този силен ръст ще продължи или е само временен.

Един от показателите, който привлече вниманието на анализаторите, е отвореният интерес към фючърсите на BNB. На 6 юни той за пръв път надхвърли $1 милиарда. Някои анализатори смятаха, че този скок е причинен от твърде голям ливъридж от страна на купувачите, вероятно трейдъри, притеснени от пропуснати ползи.

По отношение на активността на DApps веригата на BNB остава водещ претендент, като през последните седем дни обемите ѝ са нараснали с 23%. Въпреки това относително стабилният брой активни адреси, ангажирани с тези DApps, повдига въпроси относно ефективното нарастване на броя на потребителите. Макар че данните за веригата и дериватите на BNB не предизвикват никакви червени флагове, те също така не предоставят ясна обосновка за по-нататъшен ръст, особено като се има предвид несигурността около борсата Binance.

Впечатляващите печалби на ORDI Token: 24% за една седмица

Ordinals (ORDI), BRC-20 токен, изграден върху блокчейна на Биткойн, отбелязва впечатляващи печалби на крипто пазара. Към момента на писане на статията ORDI се търгува на цена от около $59, като демонстрира скок от 24% през последната седмица.

Този бърз възходящ тренд е придружен от забележително нарастване на отворения интерес (OI) към фючърсите ORDI, който през последните три дни нарасна с около $120 милиона, надхвърляйки границата от $300 милиона. Този ръст подчертава нарастващото пазарно участие и интерес към токена.

Техническият анализ на представянето на ORDI очертава оптимистична картина. Понастоящем токенът се търгува над 50-дневната и 100-дневната експоненциална плъзгаща се средна (EMA), които действат като силни нива на подкрепа.

Освен това индексът на относителната сила (RSI) се намира близо до 70 с положителен наклон, което показва продължаващ бичи импулс. Тези технически показатели предполагат, че ORDI потенциално може да тества по-високи нива на съпротива, като в близко бъдеще може да достигне $70.

Algotech набира $6.2 милиона по време на предварителна продажба

Докато BNB и ORDI блестят, Algotech, децентрализирана платформа за алгоритмична крипто търговия, също прави вълни по време на предварителната си продажба. Платформата вече е набрала впечатляващите $6.2 милиона и инвеститорите забелязват нейния потенциал за зашеметяващата 1,200% възвръщаемост на инвестициите (ROI). Тази амбициозна прогноза развълнува мнозина, ако Algotech може да бъде следващата голяма възможност в крипто пространството.

Algotech има за цел да революционизира търговията и инвестициите чрез иновативни технологии и автоматизация. Платформата неотдавна инвестира $1.2 милиона в графични процесори H100, подчертавайки ангажимента си да повиши скоростта, точността и възможностите на своя двигател за изкуствен интелект.

Algotech може да се похвали с широк набор от алгоритмични стратегии, стабилна техническа инфраструктура за бързо изпълнение на сделките и усъвършенствани стратегии за управление на риска. Освен това платформата използва машинно обучение и AI за анализ на пазара, което я позиционира като мощен инструмент за търговците, търсещи предимство на пазара.

Научете повече:
Посетете предпродажбата на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.