НАЧАЛО Биткойн

Bloomberg: Биткойн може да падне до $1,500

ноември 18, 2018 15:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bloomberg: Биткойн може да падне до $1,500

Биткойн вече не е скучен“, заяви Bloomberg на 16-и ноември 2018 г. в края на седмица, в която валутата удари ново дъно за 2018-та година.

BTC 2 Week Chart - 18 Nov 2018.png

Анализаторите от Bloomberg Intelligence, изследователската група на Bloomberg, предсказват, че цената може да падне до 1.500 долара, което предполага, че стойността на Биткойн може да падне с повече от 73% от сегашното си ниво (според данните от CryptoCompare, Биткойн се търгува на $ 5,599, което е с 0,81% за последните 24 часа).

В сряда, цената на BTC, която беше около 6,369 долара в 06:00 UTC, е паднала с повече от 12% до 20:00 часа UTC (когато BTC се търгуваше на около 5,569 долара), за да достигне най-ниското си ниво за повече от година. Алткойновете, с изключение на стабилните монети (без USDT), не се справят по-добре, като повечето от първите 20 криптовалути страдат от двуцифрени процентни спадове.

На 15-и ноември, CNBC нарече тези спадове на крипто пазарите „Crypto Meltdown“, като Брайън Кели от Fast Money, който е основател и главен изпълнителен директор на крипто инвестиционната фирма BKCM.

Той обвини „Гражданската война Bitcoin Cash“ (борбата между Bitcoin ABC и Bitcoin SV) за настроенията на пазарите.

Други смятат, че спада в цената на биткойн се дължи на понижаването на хеш рейта на валутата в резултат на решението на някои минни басейни да покрепят лагера ABC, като например Bitcoin.com на Роджър Вер, които временно пренасочват вниманието си от BTC към Биткойн Кеш.

Травис Клиндж, основателят и главен инвестиционен директор на фирмата за управление на крипто активи Ikigai, каза на Bloomberg на 15 ноември:

Снощи не спaх добре. Има малък шанс, да се случи нещо наистина лошо, свързано с Биткойн кеш, което би могло да повлияе на целия крипто пазар.

Майк МакГлоун, старши съветник в Bloomberg Intelligence, предупреди, че мечият пазар няма да приключи в скоро време:

[Понижението] беше предизвикано от пъмпът за хард форка на Биткойн кеш. Този пъмп, който започна преди няколко седмици, обхвана пазарите, със спекулативни дълги игри в името на старите дни. Но това е траен мечи пазар. 


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене