НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bloomberg: Биткойн може да падне до $1,500

НОЕ. 18, 2018 15:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bloomberg: Биткойн може да падне до $1,500

"Биткойн вече не е скучен", заяви Bloomberg на 16-и ноември 2018 г. в края на седмица, в която валутата удари ново дъно за 2018-та година.


BTC 2 Week Chart - 18 Nov 2018.png

Анализаторите от Bloomberg Intelligence, изследователската група на Bloomberg, предсказват, че цената може да падне до 1.500 долара, което предполага, че стойността на Биткойн може да падне с повече от 73% от сегашното си ниво (според данните от CryptoCompare, Биткойн се търгува на $ 5,599, което е с 0,81% за последните 24 часа).В сряда, цената на BTC, която беше около 6,369 долара в 06:00 UTC, е паднала с повече от 12% до 20:00 часа UTC (когато BTC се търгуваше на около 5,569 долара), за да достигне най-ниското си ниво за повече от година. Алткойновете, с изключение на стабилните монети (без USDT), не се справят по-добре, като повечето от първите 20 криптовалути страдат от двуцифрени процентни спадове.

На 15-и ноември, CNBC нарече тези спадове на крипто пазарите "Crypto Meltdown", като Брайън Кели от Fast Money, който е основател и главен изпълнителен директор на крипто инвестиционната фирма BKCM.


Той обвини "Гражданската война Bitcoin Cash" (борбата между Bitcoin ABC и Bitcoin SV) за настроенията на пазарите.


Други смятат, че спада в цената на биткойн се дължи на понижаването на хеш рейта на валутата в резултат на решението на някои минни басейни да покрепят лагера ABC, като например Bitcoin.com на Роджър Вер, които временно пренасочват вниманието си от BTC към Биткойн Кеш.

Травис Клиндж, основателят и главен инвестиционен директор на фирмата за управление на крипто активи Ikigai, каза на Bloomberg на 15 ноември:

Снощи не спaх добре. Има малък шанс, да се случи нещо наистина лошо, свързано с Биткойн кеш, което би могло да повлияе на целия крипто пазар.


Майк МакГлоун, старши съветник в Bloomberg Intelligence, предупреди, че мечият пазар няма да приключи в скоро време:

[Понижението] беше предизвикано от пъмпът за хард форка на Биткойн кеш. Този пъмп, който започна преди няколко седмици, обхвана пазарите, със спекулативни дълги игри в името на старите дни. Но това е траен мечи пазар. 


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света