НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Bloomberg: Биткойн може да падне до $1,500

НОЕ. 18, 2018 15:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bloomberg: Биткойн може да падне до $1,500

"Биткойн вече не е скучен", заяви Bloomberg на 16-и ноември 2018 г. в края на седмица, в която валутата удари ново дъно за 2018-та година.


BTC 2 Week Chart - 18 Nov 2018.png

Анализаторите от Bloomberg Intelligence, изследователската група на Bloomberg, предсказват, че цената може да падне до 1.500 долара, което предполага, че стойността на Биткойн може да падне с повече от 73% от сегашното си ниво (според данните от CryptoCompare, Биткойн се търгува на $ 5,599, което е с 0,81% за последните 24 часа).В сряда, цената на BTC, която беше около 6,369 долара в 06:00 UTC, е паднала с повече от 12% до 20:00 часа UTC (когато BTC се търгуваше на около 5,569 долара), за да достигне най-ниското си ниво за повече от година. Алткойновете, с изключение на стабилните монети (без USDT), не се справят по-добре, като повечето от първите 20 криптовалути страдат от двуцифрени процентни спадове.

На 15-и ноември, CNBC нарече тези спадове на крипто пазарите "Crypto Meltdown", като Брайън Кели от Fast Money, който е основател и главен изпълнителен директор на крипто инвестиционната фирма BKCM.


Той обвини "Гражданската война Bitcoin Cash" (борбата между Bitcoin ABC и Bitcoin SV) за настроенията на пазарите.


Други смятат, че спада в цената на биткойн се дължи на понижаването на хеш рейта на валутата в резултат на решението на някои минни басейни да покрепят лагера ABC, като например Bitcoin.com на Роджър Вер, които временно пренасочват вниманието си от BTC към Биткойн Кеш.

Травис Клиндж, основателят и главен инвестиционен директор на фирмата за управление на крипто активи Ikigai, каза на Bloomberg на 15 ноември:

Снощи не спaх добре. Има малък шанс, да се случи нещо наистина лошо, свързано с Биткойн кеш, което би могло да повлияе на целия крипто пазар.


Майк МакГлоун, старши съветник в Bloomberg Intelligence, предупреди, че мечият пазар няма да приключи в скоро време:

[Понижението] беше предизвикано от пъмпът за хард форка на Биткойн кеш. Този пъмп, който започна преди няколко седмици, обхвана пазарите, със спекулативни дълги игри в името на старите дни. Но това е траен мечи пазар. 


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може да продължи възхода си, според Glassnode

Glassnode отбелязва в доклад, че дългосрочните притежатели на Биткойни са натрупали 79.5% от всички BTC, което е еквивалентно на стойността, постигната през октомври миналата година преди началото на ...
СЕП. 16, 2021 13:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitwise подава документи за ETF на Биткойн фючърси

ETF са инвестиционни продукти, които проследяват цената на актив или група активи и се търгуват като акции на реална борса.ETF Series Solutions се обединиха с Bitwise Index Services, подразделение на ...
СЕП. 16, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Fidelity лобира SEC да одобри Биткойн ETF

На 8-ми септември се проведе частна среща между президента на Fidelity Digital Assets Том Джесоп, шестима от ръководителите на фирмата и няколко служители на SEC.Финансовите ръководители изложиха реди...
СЕП. 15, 2021 12:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

В бичи пазар ли е Биткойн? - ето какво мисли Уили Ву

В редица нови Twitter публикации, Ву информира своите 723,300 последователи, че вижда огромна фаза на разпределение, която се разиграва при Биткойн.“Биткойн продължава да разпределя равномерно монети....
СЕП. 15, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света