НАЧАЛО Други

Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

март 17, 2019 13:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

Съоснователят на Eтериум (ETH), Джуозеф Любин заяви, че очаква глобалната икономика да бъде 10 пъти по-голяма в следващите от 10 до 20 години. А когато блокчейн се разпростре напълно, технологията ще участва в по-голямата част от тази икономика. Любин направи изявлението на конференцията SXSW в Остин на 14 март.

По време на същото събитие, Любин добави, че едва ли през 1983 година е имало много хора, които са изпращали имейли, но в момента всичко го правят. Сходна е ситуацията с блокчейн. Въпреки, че както Любин се изрази в днешно време няма много „нормални хора, използващи системи базирани на блокчейн“, това ще се промени в най-близко бъдеще.

Той също така повтори обещанията на Етериум 2.0, заявявайки, че има много неефективности в Биткойн (BTC) и настоящата версия на Етериум, които трябва да бъдат отстранени:

В Биткойн и понастоящем в Етериум трябва да имаме специализиран хардуер, на който е необходима много електроенергия и много време в изчисления, за да поддържате всичко в синхрон. С Eтериум 2.0, след 18 месеца ще имаме блокчейн система, която е много по-мощна и скалируема, и използва значително по-малко енергия.

Както наскоро бе съобщено, Любин също каза, че блокчейн технологията и децентрализацията могат да бъдат от полза за създателите на съдържание и журналиститеtron g>.

Споменатите по-горе изявления също са в съответствие с онова, което Любин каза през ноември миналата година, когато каза на интервюиращия от „Ню Йорк Таймс“, че с блокчейн обществото ще се премести от „недостиг до изобилие“.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене