НАЧАЛО Други

Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

март 17, 2019 13:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

Съоснователят на Eтериум (ETH), Джуозеф Любин заяви, че очаква глобалната икономика да бъде 10 пъти по-голяма в следващите от 10 до 20 години. А когато блокчейн се разпростре напълно, технологията ще участва в по-голямата част от тази икономика. Любин направи изявлението на конференцията SXSW в Остин на 14 март.

По време на същото събитие, Любин добави, че едва ли през 1983 година е имало много хора, които са изпращали имейли, но в момента всичко го правят. Сходна е ситуацията с блокчейн. Въпреки, че както Любин се изрази в днешно време няма много „нормални хора, използващи системи базирани на блокчейн“, това ще се промени в най-близко бъдеще.

Той също така повтори обещанията на Етериум 2.0, заявявайки, че има много неефективности в Биткойн (BTC) и настоящата версия на Етериум, които трябва да бъдат отстранени:

В Биткойн и понастоящем в Етериум трябва да имаме специализиран хардуер, на който е необходима много електроенергия и много време в изчисления, за да поддържате всичко в синхрон. С Eтериум 2.0, след 18 месеца ще имаме блокчейн система, която е много по-мощна и скалируема, и използва значително по-малко енергия.

Както наскоро бе съобщено, Любин също каза, че блокчейн технологията и децентрализацията могат да бъдат от полза за създателите на съдържание и журналиститеtron g>.

Споменатите по-горе изявления също са в съответствие с онова, което Любин каза през ноември миналата година, когато каза на интервюиращия от „Ню Йорк Таймс“, че с блокчейн обществото ще се премести от „недостиг до изобилие“.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase са изправени пред дело за $350 милиона

Най-голямата крипто борса в САЩ Coinbase е съдена от друга крипто компания, която твърди, че фирмата е нарушила патентованата ѝ технология за трансфер на криптовалути.

септември 26, 2022 9:30 1 мин. четене

Кредиторите подкрепят плана за реструктуриране на CoinFlex

Кредиторите на CoinFlex подкрепиха плановете за преструктуриране на крипто борсата в първите часове на гласуването.

септември 26, 2022 8:05 1 мин. четене

Краят е тук, предупреждава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки – авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ – отново сподели коментари за влошените икономически обстоятелства. 

септември 25, 2022 19:49 1 мин. четене

Пентагонът ще търси заплахи за националната сигурност в крипто пространството

Според доклад, публикуван в петък от The Washington Post, Пентагонът, централата на Министерството на отбраната на САЩ, е стартирал нова програма за преглед на различни криптовалути и определяне на заплахите, които те могат да представляват за националната сигурност.

септември 25, 2022 14:26 1 мин. четене