НАЧАЛО Други

Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

МАР. 17, 2019 13:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Блокчейн ще бъде по-голямата част от икономиката до 10-20 години

Съоснователят на Eтериум (ETH), Джуозеф Любин заяви, че очаква глобалната икономика да бъде 10 пъти по-голяма в следващите от 10 до 20 години. А когато блокчейн се разпростре напълно, технологията ще участва в по-голямата част от тази икономика. Любин направи изявлението на конференцията SXSW в Остин на 14 март.


По време на същото събитие, Любин добави, че едва ли през 1983 година е имало много хора, които са изпращали имейли, но в момента всичко го правят. Сходна е ситуацията с блокчейн. Въпреки, че както Любин се изрази в днешно време няма много "нормални хора, използващи системи базирани на блокчейн", това ще се промени в най-близко бъдеще.

Той също така повтори обещанията на Етериум 2.0, заявявайки, че има много неефективности в Биткойн (BTC) и настоящата версия на Етериум, които трябва да бъдат отстранени:

В Биткойн и понастоящем в Етериум трябва да имаме специализиран хардуер, на който е необходима много електроенергия и много време в изчисления, за да поддържате всичко в синхрон. С Eтериум 2.0, след 18 месеца ще имаме блокчейн система, която е много по-мощна и скалируема, и използва значително по-малко енергия.


Както наскоро бе съобщено, Любин също каза, че блокчейн технологията и децентрализацията могат да бъдат от полза за създателите на съдържание и журналиститеtron g>.

Споменатите по-горе изявления също са в съответствие с онова, което Любин каза през ноември миналата година, когато каза на интервюиращия от „Ню Йорк Таймс“, че с блокчейн обществото ще се премести от „недостиг до изобилие“.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света