НАЧАЛО Други

Блокчейн и метавселената правят пробив на Consumer Electronics Show

05.01.2022 16:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн и метавселената правят пробив на Consumer Electronics Show

Samsung ще представи своите разработки в технологията Metaverse във връзка с телевизори и смартфони, като няколко други компании представят блокчейн, NFT и крипто интеграции с Metaverse.

Блокчейн, метавселената и NFT технологията ще направят фурор на събитието Consumer Electronics Show (CES) в Лас Вегас тази седмица.

CES е ежегодно събитие, което включва изложби на най-новите технологични постижения и основни изказвания на гиганти като LG, Samsung, Amazon, Nvidia и Sony.

Тазгодишното събитие ще се проведе между 5-ти и 7-ми януари и ще бъде домакин на повече от 2200 представители, като крипто и NFT компаниите са забележително допълнение към многогодишните производители на джаджи и производители на телевизори.

По отношение на блокчейн сектора, изложителите, групирани в категорията криптовалути, включват деривати и NFT обмен FTX, NFT платформа Blockparty и NFT разработчици на софтуер и хардуер Atomic Form.

Основните изказвания на събитието ще включват крипто фигури, включително основателят на Filecoin Клара Цао, главният директор по растежа и продуктите на Celsius Network Тушар Надками, главният директор по политиката на Coinbase Фариар Ширзад и основателят и главен изпълнителен директор на Art Blocks Inc Ерик Калдерон, като това са само част от тях.

„Стабилните монети наистина ли са стабилни? Как традиционните банки възприемат крипто? Трябва ли моята компания да приема крипто плащания? Ние се справяме с големите въпроси с днешните топ експерти“, се казва в предварителния преглед на панела Decrypting Crypto. Съставът включва Nadkami, Tsao, изпълнителния директор на Transform Ventures Майкъл Терпин и изпълнителния директор на Blockchain Association Кристин Смит.

Според организатора на конференцията Асоциацията за потребителски технологии, няколко топ марки ще използват местата си на събитието, за да проучат и популяризират разработки в Metaverse технологии като „хардуер, софтуер, блокчейн и криптовалута“.

Не Пропускай: Директор в Coinbase прогнозира наближаването на сериозни подобрения на Етериум

Говорейки за плановете на Samsung за CES – производителят наскоро засили своите инициативи за блокчейн, като обяви NFT платформа за своите нови смарт телевизори – CTA старши мениджър на индустриалното разузнаване Брайън Комиски говори пред The ​​Australian.

Наистина ще разгледаме Samsung. Техните подобрения в смартфоните по време на шоуто ще бъдат интересна област за гледане от хардуерната страна на метавселената. Техните телевизии дори ще покажат какво могат да направят за нея.

Те наистина се опитват да бъдат център на едно гише за различни интернет-базирани икономики и технологии.

Комиски направи някои бичи изявления относно крипто, блокчейн технологиите и NFT, когато говори за интереса от масовите фирми, като ги нарече „бъдещата еволюция на плащанията и как изглежда търговията“, която ще се повиши заедно с Metaverse.

Мисля, че NFT и криптовалутата наистина представляват възможност блокчейн да стане по-популярен сред потребителите

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Министър-председателят на Япония призовава за реформи на капиталовите пазари

В сряда японският министър-председател Фумио Кишида направи публично обръщение, насочено към привличане на чуждестранни инвестиции, като обеща по-нататъшни реформи на капиталовите пазари и се застъпи за управлението на активи по време на реч пред събрание на глобални инвеститори в Токио.

22.05.2024 20:30 2 мин. четене

Бичите настроения преобладават на фондовия пазар – какво да очакваме?

Сегашните настроения на инвеститорите в акции са изключително оптимистични и достигат невиждани от години нива. Въпреки това в този момент е необходимо да се внимава с агресивното навлизане на пазара.

22.05.2024 17:30 3 мин. четене

Рецесията идва за САЩ според “Кралят на облигациите”

Джефри Гъндлах, главен изпълнителен директор на DoubleLine Capital, поддържа отдавнашното си убеждение, че Съединените щати се насочват към икономически спад.

22.05.2024 16:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.