НАЧАЛО Други

Blockchain.com планира IPO през 2022 година

април 19, 2022 13:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Blockchain.com планира IPO през 2022 година

Крипто борсата и блокчейн тракера Blockchain.com започна да разговаря с банките в Съединените щати, за да проучи как може да проведе първично публично предлагане (IPO) още тази година.

Bloomberg съобщи във вторник, че източници, запознати със ситуацията, казаха, че преговорите са били само предварителни разговори и че плановете на технологичния стартъп могат да се променят по всяко време.

Ако успее да стане публична с IPO, това ще бъде едва втората крипто борса в САЩ, която да осъществи подвига. Coinbase беше първата, която стана публично търгуема през 2021 г. при начална цена от $381 за акция на токена COIN с оценка от близо $100 милиарда.

Blockchain.com в момента се оценява на около $14 милиарда след кръг на финансиране с глобални фирми за рисков капитал. Blockchain.com е компания за финансови услуги на криптовалути, която започна като първия Биткойн блок изследовател през 2011 г. и по-късно създаде популярно приложение за крипто портфейл.

Надпреварата за втората публична крипто борса в САЩ вече започна. Binance.US, американският клон на най-голямата крипто борса в света, също планира да стане публична, веднага щом може да демонстрира независимост от основната борса според основателя на Binance, Чанпен Джао.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ето защо Solana (SOL) може да внесе масивна иновация в този сектор

В помощ на усилията на борсата е скорошен начален кръг на финансиране от $200 милиона, който ѝ присъди оценка от $4.5 милиарда.

Регулаторните усложнения са основната пречка, която не позволява на крипто борсата да стане публична в САЩ.

Главният изпълнителен директор на Binance.US Брайън Шродър твърди, че фирмата има силен бизнес и работи с местните регулатори, за да гарантира, че може да бъде изброена без усложнения.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене