НАЧАЛО Биткойн

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

10.12.2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

И все пак се очертават опасения относно потенциала на продължаващия бичи поход и стабилността на водещата криптовалута, тъй като изглежда, че инвеститорите се възползват от печалбите си.

Неотдавнашните данни от веригата подчертават значителните движения на Биткойн в борсите за криптовалути през последните дни. Анализаторът Али Мартинез, споделяйки прозренията си за X, съобщи за значителни трансфери на Биткойн към централизирани борси въз основа на данните “Exchange Inflow“, получени от Glassnode, на обща стойност около 20,000 BTC, оценени на над $880 милиона, в рамките на последните пет дни.

Притокът на Биткойн към портфейлите на борсите често сигнализира за инвеститори, които обмислят да продадат активите си.

Такива мащабни трансфери към борсите обикновено предизвикват безпокойство, тъй като увеличават наличното предлагане на криптовалута на пазара, което потенциално може да окаже натиск за понижаване на цените.

Въпреки тези значителни обмени, не се наблюдава осезаемо въздействие върху текущата стойност на BTC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн срещу инфлацията през 2024 година – мнение на крипто експерт

Биткойн (BTC) все повече се разглежда като привлекателна опция за диверсификация на портфейли на фона на продължаващата инфлация в Съединените щати, според прозрения на пазарни анализатори.

26.02.2024 11:00 1 мин. четене

Биткойн ще задмине Visa според Сатоши Накамото

Наскоро разкритите кореспонденции хвърлят безценна светлина върху генезиса на биткойн и визионерските прозрения на неговия енигматичен създател Сатоши Накамото.

26.02.2024 6:00 2 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Ще успее ли Биткойн халвингът да създаде нови милионери?

След като първоначалното вълнение около стартирането на нови борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) започва да отслабва, вниманието се насочва към предстоящото през април халвинг събитие на BTC.

25.02.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.