НАЧАЛО Други

Близанците Уинкълвос с нов патент за сигурно съхранение на цифрови активи

СЕП. 5, 2018 23:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Близанците Уинкълвос с нов патент за сигурно съхранение на цифрови активи

Компанията на Камерън и Тайлър Уинкълвос е подала нов патент за "сигурно съхранение на цифрови активи", разкрита в Патентното ведомство на САЩ (USPTO) във вторник, 4-и септември.


Патентът на Winklevoss IP, LLC, озаглавен "Системи и методи за съхраняване на цифрови средства, базирани на математически данни, използващ защитен портал", включва нов метод, който позволява разделянето на сметка за цифрови активи "в множество сегменти от частни ключове" по-сигурна технология за криптовалути. Патентът гласи:

Частните ключове за сметка с няколко подписа могат да се съхраняват като резервни копия, например в защитено хранилище, което може да е трудно достъпно и може да се използва в случай, че се изгубят по-лесно достъпни ключове.

Според заявлението, патентът се отнася за "математически базирани цифрови активи", където Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Ripple (XRP) и Litecoin (LTC) се споменават сред другите алткойнове.

По-рано тази пролет Winklevoss IP спечели патентна заявка за търговия с крипто активи, която позволява сетълмент на продукти, търгувани на борсата (ETPs), използвайки криптовлаути. През юни братята Уинкълвос спечелиха подобен патент за крипто-свързана ETP система.

През април Winklevoss IP получи патент за система за повишаване на сигурността на цифровите транзакции, прилагайки общи криптографски принципи, съобщи Cointelegraph на 13-ти април.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света