НАЧАЛО Прессъобщения

BlackRock вече притежава над 25,000 BTC – Ethereum (ETH) и Meme Moguls (MGLS) показват положителни движения

26.01.2024 9:35 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BlackRock вече притежава над 25,000 BTC – Ethereum (ETH) и Meme Moguls (MGLS) показват положителни движения

След като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) взе решение относно Биткойн ETF, одобрявайки 11 заявления, включително това на BlackRock, от страна на големите участници на финансовите пазари беше натрупано значително количество Биткойн (BTC).

Това историческо развитие представи значително движение към масовото приемане и утвърждаване на криптовалутата.

BlackRock, най-големият мениджър на активи в света, сега притежава общо 25,067 BTC. Ethereum (ETH), втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, също може да бъде засегната от подобни новина и в крайна сметка да започне да се акумулира от същите компании.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Наред с тях Meme Moguls (MGLS) също привлича вниманието на медиите с успеха на своето блокчейн ICO и в тази статия може да разгледате представянето на цените, за да определите коя от тях може да се издигне до върха.

BlackRock притежава 25,067 BTC чрез своя спот ETF

BlackRock, най-големият мениджър на активи в света, вече притежава 25,067 BTC на стойност около $1.06 милиарда чрез своя спот Биткойн ETF. Това голямо количество акции представлява само върхът на огромния приток, който ще навлезе в Биткойн, тъй като пазарът на ETF се разраства и позиционира криптовалутата като лидер.

Съобщението първоначално дойде от Watcher Guru чрез X (Twitter) и предизвика значително ниво на внимание, като до момента има над 1,300,000 преглеждания.

Цената на Ethereum (ETH) започва пътя към възстановяване след 37% ръст за последната година

Ethereum (ETH) е един от алткойните, които започнаха да се възстановяват след сътресенията, които крипто секторът преживя през последните години. Въпреки голямата волатилност на пазара, ясно се вижда, че Ethereum се движи нагоре.

Освен това около 10-11 януари цената на алткойнът дори за кратко проби нивото от $2,700 според CoinMarketCap, което не се беше случвало от средата на 2022 година, въпреки че по-късно спадна и към момента на писане на статията се търгува за около $2,220, което все пак отразява над 37% ръст на годишна база.

Според прогнозата на някои анализатори за цената на Ethereum, тя може да завърши 2024 г. със стойност от $4,172.

Meme Moguls (MGLS) въвежда P2E елементи и симулирана търговия – цената може да стигне до 100х при стартиране

Meme Moguls (MGLS) е уникален предстоящ проект, който поставя фокуса си върху общността. Потребителите на неговата екосистема могат да се възползват от многобройни функции, включително крипто стейкинг, симулирано инвестиране и други възможности, които се основават на Play-to-Earn (P2E) модела.

В основата на проекта е MGLS, неговата родна дигитална монета, която функционира като валута в играта, както и като токен за управление на блокчейна.

За да могат играчите да участват в симулирана търговия, те ангажират 20% за една сделка в рамките на виртуалния портфейл, за да насърчат разнообразното инвестиране и да симулират как то работи и в реалния свят.

Платформата опростява достъпа и дава възможност за класации за богатство, служейки като мотивация за играчите да останат конкурентоспособни, тъй като могат да спечелят ексклузивни награди.

Проектът достигна етап 5 от предварителната си продажба и е поскъпнал с 90% от началото си. По време на този етап един MGLS токен се предлага на цена от $0.0036, но въз основа на последните прогнози от разработчиците на проекта се очаква той да нарасне 100х.

ICO-то на блокчейн компанията Meme Moguls се радва на значително внимание, а след старта и листването на токена на първокласни борси, може да последват масови акумулации от страна на инвеститорите.

Посетете Meme Moguls


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто звездата Meme Moguls обявява крайна дата на предварителната си продажба, може ли да се конкурира с PepeFork при пускане на борсата?

Meme Moguls се превърна в една от най-обсъжданите предварителни продажби през последния месец. Нейният роден токен, $MGLS, се покачи с 90% по време на предварителната продажба, като бяха събрани над $2.5 милиона.

23.02.2024 12:50 3 мин. четене

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.