НАЧАЛО Алткойни

Бивш директор на Goldman Sachs поясни защо залага на Solana (SOL)

септември 19, 2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бивш директор на Goldman Sachs поясни защо залага на Solana (SOL)

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал каза, че Solana (SOL) е един от най-добрите му алткойн избори и е потенциално най-обещаващият проект освен Етериум (ETH).

В ново интервю за “Altcoin Daily” основателят на Real Vision заяви, че съоснователят на Solana Анатолий Яковенко, наричан обикновено Толи, се превръща във важен лидер на мисълта в крипто пространството и представя добре екосистемата на Solana:

Твърде много хора се ангажират прекалено много с това, което им харесва, защото им харесва и са част от това нещо. Но аз просто наблюдавам Solana… Виждам Толи като мисловен лидер. Той приема другите около себе си, изгражда мостове и не ги разрушава. Виждам една много ангажирана общност от разработчици.

И хората са наистина, наистина запалени по изграждането на своята екосистема и на своята технология, има много хора, които я използват, и има много обществена осведоменост за веригата.

Наскоро гигантът в областта на разплащанията Visa обяви, че изгражда нови възможности за сетълмент на стабилни монети върху Solana. Според Пал шансовете Visa да не е поне донякъде на прав път са малки.

Ако дигиталните активи са предназначени за нова пазарна експанзия през следващите няколко години, в което Пал вярва, той смята, че Solana може да бъде един от най-сигурните залози:

И така, защо Visa използва Solana? Защото е бърза. Тя е бърза и върши добра работа. Тя не е Етериум. Тя е различна от Етериум… Това просто показва, че за Visa да вземе грешно решение не е толкова лесно, защото нещата могат да бъдат свързвани, нещата могат да бъдат оперативно съвместими…

…Пространството на Solana не е стъпвало накриво от много време насам, точно когато всички имаха максимален страх и омраза над пространството…

За мен това е страхотна история. Това все още е може би най-добрата голяма история в пространството освен Етериум, защото Етериум е големият татко. Но ние гледаме към следващия етап надолу, къде е следващият алткойн, който има относителна сигурност…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор превърна едва $18 в невероятните $1.5 милиона

На 27 октомври 2020 г. ранен инвеститор придоби над 200 милиарда Шиба Ину (SHIB) токена. По време на тази инвестиция активът се оценяваше на приблизително $0.000000000084245, като в цената му за търговия имаше десет нули.

септември 26, 2023 15:00 1 мин. четене

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.