НАЧАЛО Прессъобщения

Бюджетни крипто инвестиции: Топ монети под $1 за дългосрочна финансова сигурност (MATIC, SPCT, ARB)

ноември 3, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бюджетни крипто инвестиции: Топ монети под $1 за дългосрочна финансова сигурност (MATIC, SPCT, ARB)

Търсите изгодни за бюджета крипто инвестиции под $1? Обмислете тези топ монети: Polygon (MATIC), VC Spectra (SPCT) и Arbitrum (ARB).

Докато миграцията на Manta към Polygon показва нарастващо приемане, впечатляващите резултати от предварителните продажби на VC Spectra привличат инвеститорите. По подобен начин интеграцията на PostTech стимулира Arbitrum.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Предвижда се цената на Polygon (MATIC) да достигне $3.54 през 2024 г.
  • VC Spectra (SPCT) продължава да се покачва по време на текущата си предварителна продажба.
  • Цената на Arbitrum (ARB) се очаква да достигне $2.37 през следващата година.

Преминаването на Manta към Polygon (MATIC) предизвиква вълнение на пазара

На 16 октомври 2023 г. Manta, наскоро стартирала блокчейн платформа, използваща приложения с нулево знание (ZK), обяви плановете си да мигрира от OP Stack към Polygon (MATIC). Това решение допълнително затвърди позицията на Polygon като предпочитана мрежа от втори слой на Ethereum пред основния ѝ конкурент – Optimism.

След като се появи новината, последва скок на стойността на Polygon (MATIC) с 1.17%. В рамките на 24 часа цената на Polygon MATIC се повиши от $0.514 до $0.520.

Положителната инерция за Polygon продължи и през следващите дни. Между 16 октомври и 1 ноември цената на Polygon MATIC се повиши от $0.520 до $0.668, което представлява 28.46% увеличение на стойността му.

Освен това нарастващото приемане на Polygon вдъхна оптимизъм на експертите по отношение на дългосрочните му перспективи. Те прогнозираха, че цената на Polygon MATIC потенциално може да достигне до $3.54 през следващата година.

VC Spectra (SPCT): Крипто инвестиция, съобразена с бюджета

За инвеститорите, които търсят приятелски настроени към бюджета криптоинвестиции, предлагащи дългосрочна финансова сигурност, VC Spectra (SPCT) е монета, която си заслужава да бъде разгледана. Със своя потенциал за значителна възвръщаемост и фокус върху дългосрочния растеж, проектът според мнозина е придобил популярност като един от най-добрите DeFi проекти в своя ценови диапазон.

Едно от основните предимства на VC Spectra (SPCT) е способността му да се справя с често срещани предизвикателства на криптопазара, като например нестабилността на цените и рисковете за сигурността. Като се възползва от подход, базиран на данни, VC Spectra (SPCT) използва собствен алгоритъм, който идентифицира подценени криптовалути с обещаващ дългосрочен потенциал.

Визията на VC Spectra (SPCT) е да направи инвестициите в криптовалути достъпни за всички, независимо от техния бюджет или опит. Като предоставя неограничен достъп до списъка с първични предлагания на монети, VC Spectra (SPCT) има за цел да демократизира света на крипто инвестициите.

Освен това инвеститорите, които участваха в публичната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT), станаха свидетели на вълнуващ скок на стойността. Цената на токена SPCT скочи с впечатляващите 587.5% по време на предварителната продажба, достигайки $0.055 в етап 4.

До края на предварителната продажба токенът SPCT ще надхвърли първоначалната прогноза от $0.080, отбелязвайки забележителна възвръщаемост на инвестициите от 900%.

За тези, които се интересуват от VC Spectra (SPCT), добрата новина е, че токените скоро ще бъдат налични на големите борси. За да участват в публичната предварителна продажба, инвеститорите имат възможност да закупят токени VC Spectra (SPCT), като използват мрежата на Ethereum или Bitcoin (ERC-20 и BRC-20).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Потенциалът на PostTech в сферата на SocialFi повишава стойността на Arbitrum (ARB)

На 26 октомври 2023 г. PostTech направи вълнуващо съобщение чрез X, разкривайки официалното си включване в уебсайта на екосистемата Arbitrum (ARB). PostTech, известна със значителния си потенциал в SocialFi, очерта плановете си за безпроблемна интеграция с различни DeFi, Gaming и NFT проекти в рамките на екосистемата Arbitrum (ARB).

След съобщението Arbitrum (ARB) отбеляза скок от 1.09%. В рамките на 24 часа цената на Arbitrum (ARB) се повиши от $0.92 на $0.93.

Положителната инерция на Arbitrum продължи и през следващите дни. Между 27 октомври и 1 ноември цената на Arbitrum (ARB) се повиши с още 1.08% от $0.93 до $0.94.

С привличането на нови потребители и капитали от PostTech към екосистемата на Arbitrum (ARB) анализаторите очакват по-нататъшно поскъпване на стойността на Arbitrum. Те прогнозират, че цената на ARB може да достигне до $2.37 през следващата година.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.