НАЧАЛО Биткойн

BitMEX отчитат рекорден обем търговия в рамките на един ден

юни 27, 2019 12:18 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BitMEX отчитат рекорден обем търговия в рамките на един ден

BitMEX, най-голямата платформа за търговия с криптовалута в света, отбеляза рекордни обеми в своите операции, след като Биткойн (BTC) проби нивото от $13,000.

BitMEX, най-голямата платформа за търговия с криптовалути в света, отбеляза рекордни обеми в своите операции, след като Биткойн (BTC) проби нивото от $13,000. Компанията обяви цифрите в Twitter на 26-ти юни.

В сряда, BitMEX, най-голямата платформа за Биткойн деривати, отчете над $ 1 милиард в открит интерес на пазара. Търговията на най-голямата криптовалута достигна $13 милиарда. Ако се вземат предвид всички продукти на борсата, обема достигна $16 милиарда.

Обемът бързо се повиши над $10 милиарда в предходните часове, като главния изпълнителен директор Артър Хейс обяви,че всички признаци на предходния криптовалутен мечи пазар официално са изчезнали.

Успехите на BitMEX се дължат на Биткойн търговията, като доставчикът на BTC фючърси CME Group съобщава за рекорден обем на търговия за последните месеци.

Докато анализаторите остават разединени по отношение на това кой сегмент от инвеститорите – на дребно или институционално ниво – задвижва текущия пазар на бикове, Хейс се подготвя да защити Биткойн срещу един от неговите съперници.

Юлският Asian Blockchain Summit ще демонстрира словесен сблъсък с академика и виден крипто критик Нуриел Рубини, известен като “Doctor Doom”.

И все пак Рубини все още вярва, че криптовалутите са фарс”, добавя публикацията в Twitter, съдържаща данните за търговията.

Събитието ще предшества друга среща, този път с изпълнителния директор на Tron, Джъстин Сън и много други, които ще се опитат да убедят Уорън Бъфет в предимствата на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.