НАЧАЛО Други

Bitmain утрояват центъра си за развитие в Израел

ЮЛИ. 19, 2018 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Bitmain утрояват центъра си за развитие в Израел
 

Bitmain, китайският гигант за добив на Биткойн , който е оценен на 12 милиарда долара, засилва своето присъствие в Израел, планирайки да утрои своите служители в центъра си за развитие.


В агресивно разширяване на центъра за научноизследователска и развойна дейност в град Раанана, град в Западен Израел, Bitmain планира да назначи над 40 служители, за да добави към сегашните си 15, намиращи се в страната, съобщава израелската медия Globes.

По-конкретно, Bitmain търси нови изследователи на блокчейн, старши софтуерни специалисти и инженери по сигурността, програмисти на Python и JavaScript, както и маркетингов персонал в момент, когато някогашната китайско ориентирана фирма се насочва към по-приятелски юрисдикции по света.

Както се съобщава, Bitmain се премести в офиса от 20 000 квадратни метра в центъра на Сан Хосе, Калифорния, забележителна експанзия за крипто фирма, която сега "търка рамене" с елита на Силиконовата долина.


Основан през 2016 г., Израелският център за разработване на крипто гиганта се занимава с проучване на блокчейн, докато контролира минния басейн ConnectBTC, третия минен басейн на Bitmain, стартиран през април 2017 г. Компанията управлява и центрове за развитие в Хонг Конг и Амстердам.

Ръководителят на разработката на Bitmain в Израелския център Гади Гликбърг поясни за усилията за набиране на персонал, като се предполага, че времето е подходящо за крипто фирми, които проактивно да се изграждат и растат, когато "глобалния хайп около крипто може да се успокои в сравнение с декември 2017 г.".

Той добави:

Преследването на таланта в областта на цифровата валута е глобално. Bitmain е изживял огромен ръст през изминалата година, благодарение на все по-широкото приемане на блокчейн технологията като цяло и по-специално на криптовалутите.tron g>


Bitmain, за който се смята, че работи по стартирането на първоначално публично предлагане (IPO) по-късно тази година, може да оцени компанията до 40 милиарда щатски долара, ако стане публично достояние, приключи миналия месец финансиране от 400 милиона долара, правейки я най-скъпо оценената компания с настоящата оценка от 12 милиарда долара.

Освен стратегическите си разширения със северноамериканските минни центрове във Вашингтон и Квебек, както и ново глобално дъщерно дружество в Швейцария, Bitmain наскоро инвестира 50 млн. Долара за контролен дял в Opera - популярен уеб браузър.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света