НАЧАЛО Други

Bitmain разкрива правилата за доставка и минно дело

юли 26, 2018 16:04 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitmain разкрива правилата за доставка и минно дело

Китайският хардуерен гигант Bitmain, една от водещите минни компании за Биткойн (BTC) в света, обяви официалната си политика за минните практики, съобщи официалният блог на 25-ти юли.

Неотдавнашният списък на политиките има за цел да покаже ангажимента на Bitmain да осигури „справедлива и прозрачна екосистема за криптовалути“ по отношение на политиките за минното железопътно корабоплаване, както и на минните практики.

Що се отнася до доставките, Bitmain предложи четири основни мерки, включително ограничаване на количествените поръчки, ред на изпращане, започващ с платилите първи, борба с практиките на „презапасяване“, както и публикуване на месечни доклади за актуализации за доставките.

На всеки 30 дни компанията ще разкрива данни, съобщаващи на общността за алгоритмите, които Bitmain копае, както и хеш рейта на Bitmain върху тези алгоритми. Производителят на ASIC също така ще предоставя редовна информация за доставките и обема на нови миньори на официалния профил на Antminer Twitter.

Bitmain потвърди своята политика на нулева толерантност към практиките на „тайното копаене“. Тайните минни дейности са процес, при който производителите на ASIC използват нов хардуер преди да направят това оборудване достъпно за обществеността. Компанията твърди, че винаги е имала отрицателна позиция към практиката, като подчертава своята „дългогодишна политика на нулева толерантност“ по въпроса. Компанията също така изясни, че няма да се опитва да копае празни блокове:

Макар че често се описват като резултат на зловещо намерение, празните блокове често се появяват поради проблеми в размножаването на блокове на ниво протокол, а не чрез активно вземане на решения от оператори на минни басейни. Активно работим за смекчаване на тези проблеми.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене